2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد از ختنه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 59292 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگلم عکس نمیاد. نمیبینم پست خالیه.

ولی تو همون قبلیه مشخص بود کاملا. انقدر استرس نده به خودت. خوب میشه. خدا رو شکر که زود فهمیدی و سریع حل میشه. فقط هوشیار باش و مواظبت بیشتری کن

خوشگلم عکس نمیاد. نمیبینم پست خالیه. ولی تو همون قبلیه مشخص بود کاملا. انقدر استرس نده به خودت. خوب ...

عزیزم

رفتیم دکتر کشید

بدون بی حسی

ممنونتم که گفتی

تا یه هفته خوب میشه؟

خیلی ترسیده

😉

عزیزم رفتیم دکتر کشید بدون بی حسی ممنونتم که گفتی تا یه هفته خوب میشه؟ خیلی ترسیده

نترس. تا جیش اول اذیته فقط. جیش کنه خوب میشه. عزیزم خیلی مهم و واجبه که بری و پیگیری‌کنی. حتما پرس و جو کن و پیش متخصص اورولوژی خوب ببرش. من گشتم و یه متخصص اورولوژی اطفال پیدا کردم. کارش هم خیلی خوب بود. اهواز بودم اونموقع

پسر منو لیدوکائین پمادی زد. چهار سال پیش بود فک کنم. بعد پوستشو کشید و ازاد کرد. حتما پیگیری کن. 

نترس. تا جیش اول اذیته فقط. جیش کنه خوب میشه. عزیزم خیلی مهم و واجبه که بری و پیگیری‌کنی. حتما پرس و ...

عزیزم از چسبندگی دوباره میترسم.

ضمن اینکه بچم بدجور ترسیده

و نمیزاره به پوشک دست بزنم

موقع شستشو سخت شده

😉

عزیزم از چسبندگی دوباره میترسم. ضمن اینکه بچم بدجور ترسیده و نمیزاره به پوشک دست بزنم موقع شستشو ...

گلم 

هربار بعد شستن سعی کن سشوار ملایم بگیری خوب خشک شه و بعد حتما چربش کن با روغن جامد خوراکی. و حواست باشه پوستش تازه ست دوباره نچسبه. آره میدونم. پسر منم با وجود بی حسی خیلی زجر کشید. صورت مظلومش یادم اومد😭😭

گلم  هربار بعد شستن سعی کن سشوار ملایم بگیری خوب خشک شه و بعد حتما چربش کن با روغن جامد خوراکی ...

پسر منو بدون بی حسی انجام داد😭😭😭😭

پماد نزد قبلش دردش کمتر شه

الانم یه طرفش انگار هنوز چسبنده است

😉

چیزی نیست نگران نباش،پسر منم همین شکلی بود، بردمش پیش همون دکتری که ختنه کرده بود یه کوچولو کشید درست شد، به ما هم یاد داد چیکار کرده، یه کوچولو یه طرفش مونده بود دیگه چون پوشک میشد دست نزدیم بهش از پوشک که گرفتمش شوهرم خودش کشید باز شد چند روز هم جایی که کشیده بود رو کرم مخصوص زدیم خوب شد، شما هم ببرید دکترش، چند ثانیه کار داره هیچی نیست که نگرانش باشید