2777
2789
عنوان

گزارش زدنای بی‌مورد رو تموم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 46 پست

عقده این عقده ای. اینجا میگن بچه میبینه ولی باور کنید اون بچه محتواهای بدتر از این مسائل رو از بره. چه اشکالی داره یه محیطی تو اینترنت فراهم باشه ادم درباره مشکلانش صحبت کنه. من خیلی سایتای انگلیسی که گاهی سرچ میکنم میبینم چقدر راحت و بی پرده در مورد مسائل.... صحبت میکنن و محترمانه بهم راهکار میدن ولی اینجا همه میخوان همه چیو مخفی کنن. مسائلی که ممکنه مشکل همه باشه. 

به نظرم کلا این آپشن گزارش کاربر ها حذف بشه خیلی بهتره

دقیقا

هر کی با هر سلیقه ای می‌تونه نظر شخصیشو روی بقیه اعمال کنه .

گاهی همت نمی‌کنم پست بذارم و بعد از ارسال هر نظری نگرانم بگع تاپیک تعطیل شده . پستای طولانی رو که اصلا وقت نمی ذارم و اگه تاپیک خودم باشه استرس دارم نرسم همه رو بخونم و بترکه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا خودشون عادی نیستن عزیزمهمیشه هم مردا و بچه های نوجوان رو بهونه میکنن خب آخه مرد و نوجوانی که او ...

دقیقا

اونا بیشتر از ما هم بلدن

سر کلاس درسم میشه به هزار بهانه همه چیو سانسور کرد

عقده این عقده ای. اینجا میگن بچه میبینه ولی باور کنید اون بچه محتواهای بدتر از این مسائل رو از بره. ...

دقیقا از عقده میاد یه سریا نمیخوان با مسائلشون روبه رو بشن فقط میخوان فرار کنن و حلش نکنن و هر کس بخواد حلش کنه از نظر اونا بی حیاس اینه که وضعمون انقدر داغونه

دقیقاهر کی با هر سلیقه ای می‌تونه نظر شخصیشو روی بقیه اعمال کنه .گاهی همت نمی‌کنم پست بذارم و بعد از ...

بله چون سلیقه ها فرق میکنه پس کلا نباشه  خیلی بهتره

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

بله چون سلیقه ها فرق میکنه پس کلا نباشه خیلی بهتره

موافقم اما کی به حرف من و شما گوش میده 😄

متاسفانه . 

ما اینجا شدیم عامل درآمد مدیران سایت اما حق هیچ مداخله ای نداریم

دقیقا از عقده میاد یه سریا نمیخوان با مسائلشون روبه رو بشن فقط میخوان فرار کنن و حلش نکنن و هر کس بخ ...

اخ دقیقا. بعد وقتی بحث ازدواج وسط بیاد موافق ازدواج زیر هجده ساله هاان 🙃موافق ازدواج همون به اصطلاح بچه ها. کلا خودشونم نمیدونن چی میگن

عقده این عقده ای. اینجا میگن بچه میبینه ولی باور کنید اون بچه محتواهای بدتر از این مسائل رو از بره. ...

آره

یجوری میگن مرد! مرد! اینکارا رو کردیم مردا فکر کردن چشونه فکر کردن از دماغ فیل افتادن 

میان میگن مرد درخواست داد خب به درک قبول نکن!

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

آرهیجوری میگن مرد! مرد! اینکارا رو کردیم مردا فکر کردن چشونه فکر کردن از دماغ فیل افتادن میان میگن م ...

واای اره تازه میان برای درخواست مرد تاپیک میزنن. خب احمق جواب نده ردش کن بره. بخدا به منم درخواست میدن ولی دست خودمه درخواست قبول کنم یا نه. 😶

اون که خودش گفته دیگه فعالیتی ندارم .حالا بزنه هم اگه پول بهش ندن خیلی بیکاره والا

نه چون سابقه زیادی داره تو سایت نی نی یارها قبولش دارن کافیه گزارش بزنه اوناهم تعلیق میکنن