2777
2789
عنوان

گزارش زدنای بی‌مورد رو تموم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 46 پست

سایت افتاده دست بچه مچه ها البته این که میگم بچه لزوما کم سن منطورم نیسا کاربر ۳۵ ۴۰ ساله میشناسم که عقل بچه ۵ ساله هم نداره بچه منظورم شخصیت نابالغه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چون سابقه زیادی داره تو سایت نی نی یارها قبولش دارن کافیه گزارش بزنه اوناهم تعلیق میکنن

اصلا ربطی نداره

ایشونم آدمی نیستن که بی مورد گزارش بزنن

خود من چند دقیقه پیش یه تاپیک بود اکسپلور شوهرش عکسای ناجور بود گذاشت سایت گزارش زدم

و تاپیکای این چنینی گزارش میزنم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اینو قبول دارم ی مشت بچه مدرسه ای اصلا نمیشه آدم اینجا نظر بخواد . حریم خصوصی نداریم انگار . هم بچه ...

بعصی کاربرای مرد واقعا رو مخن😑

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

موافقم ولی من از اینایی ک میان بی بندو باریو ترویج میدنو افتخار میکنن تهشم میگن ما روشن فکریم! و شما ...

تفکرت ب کل خنده داره اول اینکه بی بنده باری وجود نداره گلم ما برای هر چیزی مرز ساختیم با تعیین کردیم چی خوبه چی بد هیچ خوب و بد مطلقی وجود نداره  مرز ادما فرق داره فرهنگ ادما فرق داره مثلا تو خانواده ما کل مهمونی ها زن ها بی حجابن ولی مهمونی خانواده مذهبی ممکنه اهنگم نزارن ب نظرم کارت اشتباهه چون بی بنده باری از نظر هرکس ی چیز ک اونم فقط ب دلیل سبک زندگی ک توش بزرگ شدی همین 

من تا حدودی حتی موافق چیز هایی هستیم ک از نظر خودم بی بند و باری مثل روابط جنسی متعدد تو ایران تکرار میکنم تو ایران  ! چون باعث میشه زندگی برای زن ها اسان تر بشه بعد ی مدت مردا هر غلطی میکننن بعد زن ها برن مث احمقا گواهی بکارت یدن این رسوم جاهلانه کم کم حذف میشه ب نظرم این هنجار شکنی ها خیلی کمک میکنه ب رها شدن زن از زنجیر های جامعه چون عملا مردا هر غلطی میکنن زن ها زنجیر شدن خیلی زن ها حتی حق خرید کردن ندارن   من نمیگم خوبه روابط جنسی من خودمم هرگز انجام نمیدم اما میگم باعث میشه تفکر مردم بازتر بشه ک این کمک میکنه زن ها از اسارت در بیان  وگرنه تو ایران منم درست نمیدونم

نه چون سابقه زیادی داره تو سایت نی نی یارها قبولش دارن کافیه گزارش بزنه اوناهم تعلیق میکنن

آهان دستش درد کنه اگه درست بگی🤪

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
واای اره تازه میان برای درخواست مرد تاپیک میزنن. خب احمق جواب نده ردش کن بره. بخدا به منم درخواست می ...

وای به منم سرایت کرده بود انقدر تابو کرده بودن وقتی یه مرد درخواست داد تاپیک زدم فکر میکردم عادیه بعدش میخواستم خودمو از پشت بوم پرت کنم پایین آخه چقدر آدمو حساس میکنن😑

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

سایت افتاده دست بچه مچه ها البته این که میگم بچه لزوما کم سن منطورم نیسا کاربر ۳۵ ۴۰ ساله میشناسم که ...

آی کاش یه سیستمی داشت آدمای هم فاز خودتو پیدا میکردی راحت حرف میزدی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بعصی کاربرای مرد واقعا رو مخن😑

اره بخدا . قدیما خیلی سایت خوب بود فقط خانما بودن راحت درد و دل میکردیم . اعتمادم بیشتر بود بینمون . الان فقط میخوان مچ همدیگه رو بگیرن که تو مردی یا داری دروغ میگی . از طرف ی سوالایی میپرسن که بندازنش تو چالش 

بله منم دیدمشون اما نمیشه که از همون اول بنا رو بر این بگذاریم که سرکاریه شاید اون بیچاره داره راستش ...

سلام چیزی که ممنوعه گزارش نزنن ما خودمون می بینیم بعد تعداد زیادی کاربر لغو میشن وقتی گزارش بزنین همون اول می بینیم و کار به لغو تعداد زیادی نمیرسه چون حتی تو تاپیک های جنسی و رابطه هم راهنمایی کنین لغو میشین وقتی ممنوعه یعنی بحث مورد داره

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
وای به منم سرایت کرده بود انقدر تابو کرده بودن وقتی یه مرد درخواست داد تاپیک زدم فکر میکردم عادیه بع ...

اره دیگه بقیه رو هم تحت تاثیر قرار میدن. حالا شما میگی من الان اینجور نیستم ولی نمدونم چرا برای بقیه عادی نمیشه. اگه قرار بود سایت کلا زنونه باشه که جنسیت اقا رو که اضافه نمیکردن به قسمت پروفایل 

اره دیگه بقیه رو هم تحت تاثیر قرار میدن. حالا شما میگی من الان اینجور نیستم ولی نمدونم چرا برای بقیه ...

دیقا

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶