2777
2789

نمی‌دونم  تو پست منو میخونی یا نه اما مطمعنم آقام امام رضا می‌فهمه .

من تو زندگی هیچی جز سلامتی عزیزان نمی‌خوام .

مخصوصا شوهرم که الان کبدش چربه گرید ۳و من نگرانم .

امام رضا جانم پیش خدا ضمانت سلامتی اول امام زمان بعدم همه مردم بعدشم همه عزیزای من را بکن .

زیارتت قبول دعا کن برام مشکل ازدواجم حل بشه امسالدعا کن منم امسال بطلبه برم پابوسش ممنونت میشم عزیزم ...

چشم گلم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاجت روا باشی انشالله نیکو ام بگو چیزی که میخواد قبول شهبگو حواسم هستا ۸ ساله نطلبیدی هااا 🥲

چشم نیکو خانم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید و بنویسید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن خواهرم خیلی زود تو همین هفته هر چ زودتر از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق کامل بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده تو همین هفته فردا ، پس فردا  حتما و بهش مهریه که توافق کردن و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده فردا پس فردا و پول محضر شوهر خواهرم بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله دامادمون و خواهر دامادمون و برادر و مادر دامادمون انشالله خدا جوابشونو بده همین روزا جوری که تا عمر. دارن از من و عزیزانم و آهمون خیلی بترسند و خیلی خدا جواب اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن بده همین روزا انشالله🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...