2777
2789

نمی‌دونم  تو پست منو میخونی یا نه اما مطمعنم آقام امام رضا می‌فهمه .

من تو زندگی هیچی جز سلامتی عزیزان نمی‌خوام .

مخصوصا شوهرم که الان کبدش چربه گرید ۳و من نگرانم .

امام رضا جانم پیش خدا ضمانت سلامتی اول امام زمان بعدم همه مردم بعدشم همه عزیزای من را بکن .

زیارتت قبول دعا کن برام مشکل ازدواجم حل بشه امسالدعا کن منم امسال بطلبه برم پابوسش ممنونت میشم عزیزم ...

چشم گلم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجت روا باشی انشالله نیکو ام بگو چیزی که میخواد قبول شهبگو حواسم هستا ۸ ساله نطلبیدی هااا 🥲

چشم نیکو خانم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید و بنویسید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن خواهرم خیلی زود تو همین هفته هر چ زودتر از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق کامل بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده تو همین هفته فردا ، پس فردا  حتما و بهش مهریه که توافق کردن و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده فردا پس فردا و پول محضر شوهر خواهرم بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله دامادمون و خواهر دامادمون و برادر و مادر دامادمون انشالله خدا جوابشونو بده همین روزا جوری که تا عمر. دارن از من و عزیزانم و آهمون خیلی بترسند و خیلی خدا جواب اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن بده همین روزا انشالله🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...