2777
2789
سلام منو به امام رضا برسون لطفا واسه سلامتی دخترم دعا کن اسمش گلساست دعا کن آنزیم های کبدش نرمال بشن ...

چشم عزیزدلم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم ایشالا حاجت روا بشی خواهش میکنم امام رضا رو به جوادش قسم بده که روز 10 این ماه خبرخوب به ...

چشم

سلام اسی ان شاءالله حاجت روایی خودتون و همه نی نی سایتی های عزیز آخر ماه یه قرعه کشی هست که برام دعا ...

چشم نرگس خانم

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن یاسمن که چشمش خوب بشه نمره چشمش ونمره چشمش پایین بیاد به درسش خیلی علاقمند بشه وبسیارموفق باشه آینده بسیار خوب وعالی داشته...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیار موفق باشه وهمیشه به سلامت بره وبیاد خونه وآینده بسیار عالی داشته باشه....مشکلات هما حل بشه...زمینمون خیلی زود فروش بره وپول بدهی جور بشه...درآمدمون زباد بشه وپول کم نیاریم....چشمام خوب بشن...ترس ونگرانیم برطرف بشه....محمد آزمون قبول بشه امسال...

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن یاسمن که چشمش خوب ب ...

چشم عزیزم

بگو اون حاجتی ک میگفتم بهت هر ۲ سالی ک اومدم اونو تا ۲۰ اسفند براورده کنه و نتیجش هم عالی شه اسمم نی ...

چشم نیلا خانم

سلام توروخدا برای حل شدن مشکل مالیم دعا میکنی؟؟؟؟سلاممو به اقا برسونبگو سر قولم هستم اقاجانممکنه هرک ...

چشم عزیزم

سلام منو خدمت امام رضا علیه السلام ابلاغ کن لطفا...‌دعاکن ترس واسترسم برطرف بشه دوتاعزیزم همیشه سلامت موفق ودرسخون وشاد باشن....یاسمن بهانه گیری نکنه وهمیشه شاد وسرگرم باشه

امیر زودتر املا رو یاد بگیره خیلی حرص میخورم دغدغه خیلی دارم ولی عذابم میده هیچی بلد نیست

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂