2777
2789
عنوان

من چرا از پسرا زشت خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن کلا اخه کسی ک خوشگل باشه اصولا انقدر جار نمیزنه

من که جار نزدم پرسیدن جواب دادم😋

عادت ندارم که به خودم انرژی منفی بدم به نظرم باید انسان راجب ویژگیا مثبتش حرف بزنه و قبولش داشته باشه نظر من اینه

نه من کلا از پسرایی کع هوش ریاضی دارن بیشتر خوشم میاداطرافم پر از پسرا دانشجو پزشکی یا دندون یا مثلا ...

هوش ریاضی رو فقط اونایی که میرن رشته های ریاضی ندارن که حتی هوش ریاضی اونایی که میرن تجربی و رشته های پزشکی بیشتر از اونایی که میرن مهندسی چون اینام فیزیک و ریاضی و میزنن خیلی بیشتر یا مثلا معلم ریاضی خیلی بیشتر از رشته های مهندسی ریاضی میخونه و ریاضیشون خیلی بیشتر خونده فکر کنم 

MICH

از معلم ریاضی ها هم خوشت میاد زشت باشه؟

نه فقط از مهندسا خوشم میاد 

اونایی که طراحی سازه انجام میدن محاسب هستن یا هوش کامپیوتری بالا دارن برنامه نویسن و با معمار خوبی هستن  

اون ریاضی تجربی با فیزیک و ریاضی رشتع های مهندسی کاملا متفاوته