2777
2789
قربونت برم من،سردرد شدم انقد گریه کردم،تورو خدا یادت نره دعا کنی ،ایشالا هرچی میخوای از خدا بهت بده❤ ...

حتما میگم عزیزممم

گریه نکن خوشگلمممم خدا حواسش بهت هس💋💋😉😉

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

السلام علیک یا امام علی بن موسی الرضا علیه السلام ناهیدم بگو دل من و مامان بابام واستون خیلی تنگ شده ...

چشم ناهید خانم

یا امام رضا منم خدیجه  از خدا بخواه نی نی م   قلبش تشکیل بشه و سالم به دنیا بیاد آجیم ازدواج کنه وخوشبخت شه نتایجمون بیاد وقبول شم وهمیشه دخترم وخانواده هامون ونی نی سلامت باشن 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
به امام رضا بگو چند ساله منتظرم کمک کنی چرا دست زد به سینه ام میزنی دیگه ناامیدم رهام نکن

چشم گلم

عزیزم خدا خیرت بده

به امام رضا بگو یاسمن میگه خیلی درمونده‌ام ، خسته شدم، نفسم دیگه بالا نمیاد،  دیدی دیشب چیکار کرد باهام، دیدی چه حرفایی بهم زد، دیدی از ترس به لکنت افتاده بودم، دستام بی‌حس شده بود، 

عزیزم فدای بزرگیت بشم ، آخه همیشه اوضاعم همینه بریدم دیگه آقا خسته شدم 

ازش به تو شکایت میکنم آقا 

آقا از همه بریدم کاشکی تموم می‌شد این زندگی کابوس‌وارم.... 

دستمو بگیر ، پناهم بده

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اسی جان پیامم بخون لطفا جون جوابش قسم بده عزیزم دستم خالی هست جلو دوست دشمن شرمنده نشم این وام یکیش ...

چشم عزیزم

عزیزم خدا خیرت بدهبه امام رضا بگو یاسمن میگه خیلی درمونده‌ام ، خسته شدم، نفسم دیگه بالا نمیاد، دیدی ...

چشم عزیزدلم

یا امام رضا منم خدیجه از خدا بخواه نی نی م قلبش تشکیل بشه و سالم به دنیا بیاد آجیم ازدواج کنه وخو ...

چشم عزیززممم حتماااا