2777
2789
عنوان

زن و شوهرهایی که دعوا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 49 پست
خوب به زور ببره. یه سلام کن و عادی یه گوشه بشین و حرف های عادی قرار نیست برید همدیگه رو بغل کنید یا ...

بابا میرم اصلا یه وضعی به خدا نه اونا دوست دارن من برم نه من از اونا خوشم میاد،کلی حرف دروغ پشت سرم به همسرم و فامیلا زدن‌ و کلی بدجنسیای دیگه من نمیتونم ببخشمشون

بابا میرم اصلا یه وضعی به خدا نه اونا دوست دارن من برم نه من از اونا خوشم میاد،کلی حرف دروغ پشت سرم ...

همه جا همینه اکثرا تو ظاهر خوبند و در باطن می خوان سر به تن آدم نباشه.  یه موقع هایی فامیل خودمون همین هستند بعد شما چه انتظاری از فامیل شوهر داری.  گور بابای همه اشون 

من چه دلسوزی هایی برای خانواده شوهر می کردم و اونها چقدر ذات خراب بودن الان خودم کشیدم کنار در حد یه سلام خداحافظ و حرف های خیلی ساده.  حتی زنگ می زنند هم جواب نمی دم که ارتباطشون کمتر بشه.  یا اصلا تعارف نمی کنم که بیان خونم! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا میرم اصلا یه وضعی به خدا نه اونا دوست دارن من برم نه من از اونا خوشم میاد،کلی حرف دروغ پشت سرم ...

همه مردها احمق هستند فکر می کنند با زور آوردن به همسرشون می تونند رابطه ها رو بهتر کنند تو هم جلوشوهرت نشون بده تو مشکلی نداری. 

مثل یه کاری که باید انجام بدی رفت و آمدها رو انجام بده و بزار به بقیه زندگی ات برسی  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

وا اینا ک‌چیزی نیس

خدایی خوب‌ مودبین😂

شوهرمن میشوره میزاره منو خشک‌بشم

اون بی تربیته،ولی من خدایی با تربیت جوابشو میدم،حرص میخوره

همین برام کافیست😁

و از بابت همیشه راضی هستم ک حرمت همسرم رو نگه میدارم.

بعدش باز صبح آشتی😑

واقعا بخایم فکر کنیم ب روزهای دعواهامون

نباید زندگی کنیم،پس بهتره فراموش کنیم تا بتونیم مث‌ادم‌زندگی کنیم

هر دو طرف‌