2777
2789
عنوان

شوهرای شما وقتی سرکار نیستن کجان

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست

پیش دوستاش

پیش همکاراش 

در حال تلفن حرف زدن ( در طول روز سر جمع بالای ده ساعت با گوشی حرف میزنی و مشکلات بقیه‌ رو حل می‌کنه)🚶🏻‍♀️😮‍💨

در حال حل کردن مشکلات این و اون 

کلا به شدت اجتماعیه و جان فدای دیگران

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه، باشگاه، اینستا

یکی ازین سه جا

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

شوهر من که تعطیل باشه یا از سرکار بیاد کلا خونس خرید هم باهم میریم ولی برادرهاش وقتی تعطیل باشن کلا دنبال بهانه هستن بیرون بمونن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

یا خونه خوابیده یا باشگاهه🦦😂

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اره اول با هم دوست بودیم خیلی وابسته بود بهم ب شدت فک کردم بعدا اینحوزی نیست اما هست بدون من هیچ جا ...

چیکار کنم بیشتر خونه باشه هرکار میکنم نمیشه ن بهش غر میزنم ن هیچی فقط حرفی نداریم باهم

این طوری که همه اش تو خونه باشه که بده وقتی سرکار نیست ،وقتی سرکار نیست خریدهای خونه می کنه معمولا ،چیزی  منو بچه ها لازم داشته باشیم می ره میگیره،کار های خونه کمک می کنه ،باشگاه می‌ره دو ساعت ،بچه ها رو می‌بره پارکی جایی من یه خورده تنفس کنم .اگه خودم هم بخوام با هم میریم بیرون ولی الان هوا سرده حوصله ام نیست برم بیرون