2777
2789

مخصوصا تو دوره دوستی یا نامزدی 

این واسه همه مردا صدق میکنه؟ 

ببیتسد مثلا خواهرم نامزدش هفت سال عاشقش بود با اینکه خواهرم نمیخاستتش بزور خانوادم نامزدش شده بود، اما ابن پسره تو کل این هفت سال ی کادو واسه خواهرم نگرفت با اینکه حتی واسش گریه هم میکرد. میومد و می‌رفت خونمون خواهرمو میدید ولی دریغ از ریالی خرج کردن، اما پول هم داشت و میتونس خرج کنه. الآنم تو زندگیش هدیه نمیگیره هرج رمانتیک نمیکنه ولی رفاه بوجود آورده واسه آبجیم امنیت و آرامش داره خوشبخته.  خب این خرج نمی‌کرد ولی دوسش داشت ینی چجور میشه!؟ 

یا مثلاً کسی رو میشناسم ک خیلی خرج کرده ولی طرفو واسه دو روز هوس میخاسته 

من خودم الان تو رابطه ایم ک طرف واسم هدیه نگرفته سه چهار دیت همو دیدیم گل گرفت بار اول دیگه بعدش چیزی نگرفت. از طرفی اصرار داره خاستگاریم بیاد، درخاست منفی ازم نداره پاکه و انسانه. ولی میگم نکنه چون خرج نمیکنه دوسم نداری. البته محبت کردن بلد نیس تو خونوادهشون کلا اینجوری بزرگ شده حتی محبت کلامیو هم از خودم یاد گرفته. وضعیت مالیشم خوب نیس فعلا سربازم هس.

لطفا راجع ب بقیه موارد رابطه بحث نکنید فقط ربط همین دوسداشتنو با خرج کردنو راهنماییم کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نتونستم متنو بخونم ولی ربطی نداره به دوست داشتن

طرف اخلاقش اینجوریه خساست تو خونشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

هیچ ربطی به هم دیگه ندارن این دو قضیه 

همسر منم بلد نبود ۹۸ درصد مردا ازاین کارا بلد نیستن 

مثلا من خودم بهش همیشه میگفتم واسه تولدم فلان کارو کن هرازگاهی برام فلان چیزو بخر بعد از یه مدت دیگه عادت کرد یاد گرف 

مردا مثل ما جزئی بین و احساسی نیستن 

والا بنظر من کلا برداشت شما از این حرف اشتباهه... کسی که سه چهار بار کلا دیت رفتین با هم چه خرجی برات کنه عزیزم... همون گل عالیه

و خرج کردن هم همیشه نشونه عشق نیست برای هر ادمی متفاوته... بعضی ها برعکس با خرج کردن و هدیه گرفتن میخوان طرف رو خام کنن و سرش رو گرم کنن... بعضی ها هم واقعا علاقه دارن به اینکار  

نمونش خواهر خودت دیگه یه زندگی خوب و رفاه کامل... این یعنی طرف خسیس نیست و توانایی ساخت یه زندگی خوب داره ولی مدلش کادو گرفتن و اینا نیست

من همسرم جوریه ک میگه هرچی میخوای و بهم بگو بخرم هر مناسبتی میگه بلد نیستم من خودت هرچی بگی چشمه میگ ...

با پارتنرم رفتم بیرون داشتیم قدم می‌زدیم ضعف رفته بودم گفتم وای گشنمه خواست بره چیزی بگیره گفت چی میخای بگیرم برات؟  تعارف کردم گفتم نمیخاد الان میرم خونه میخورم. خلاصه اونم نرفت دیگه. ولی خیلی بدم اومد ک خودش پیشقدم نشد و با تعارفم دیگه برگشت 

اونی که داره و خرج نمی کنه خسیسه همین. بلد نیست و دوست داره و اینا حرفه.....

دقیقا

من خودم بااینکه دخترم اما اوج محبتمو تو هدیه گرفتن نشون میدم کلا خیلی رمانتیکم و دوس دارم.. ب این خاطر خیلی زوم میکنم رو این موارد 

با پارتنرم رفتم بیرون داشتیم قدم می‌زدیم ضعف رفته بودم گفتم وای گشنمه خواست بره چیزی بگیره گفت چی می ...

خب خیلیا اینجوری ان

منم همسرم خیلی ادم خاکی هست اهل تعارف نیس.تعارفم دوس نداره

از شیرمرغ بخواج تا جون ادم واسم میخره منتهی اگ تعارف نکنم و خودم بگم

تورو سننه؟