2777
2789
عنوان

جراحس سنگ صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 48 پست
آره عزیزم حالا برا شما جاش و سوراخاش فرق میکنه با من

خیلی کوچولوان سوراخا.ولی میگن یه گاز میریزن تو شکم ک باد شه اون عوارضش زیاده.برا چی لاپاراسکوپی کردی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اینم بگم که یکم شکم ورم میکنه میبنی مال منم کرده بود بعدش دوباره تخت شد

آره همون ورم یخورده ترسناکش کرده وگرنه سوراخا کوچیکه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی کوچولوان سوراخا.ولی میگن یه گاز میریزن تو شکم ک باد شه اون عوارضش زیاده.برا چی لاپاراسکوپی کردی ...

آره گاز دی اکسید میزنن و نه بابا بعد چند روز جذب میشه و گفتم که کیست تخمدان داشتم

آره گاز دی اکسید میزنن و نه بابا بعد چند روز جذب میشه و گفتم که کیست تخمدان داشتم

آها انشالله که هنیشه سلامت باشی عزیز دلم ممنون جواب دادی خیلی کمک کردی بهم🤗🥰🥰🥰

بگو

شما لاپاراسکوپی سنگ صفرا کردی؟میخوام بدونم درد بعد به هوش اومدن خیلی زیاده؟

خواهش گلم ایشالا عملت خوب پیش بزه

فدات شم ممنون عزیزم😘😘

شما لاپاراسکوپی سنگ صفرا کردی؟میخوام بدونم درد بعد به هوش اومدن خیلی زیاده؟

زن عموم چند سال پیش عمل صفرا کرد البته اون خیلی بزرگ شده بود اندازه تخم مرغ بود

بعد این ک بهوش آومد تا ی چند روز خیلی اذیت شد

زن عموم چند سال پیش عمل صفرا کرد البته اون خیلی بزرگ شده بود اندازه تخم مرغ بودبعد این ک بهوش آومد ت ...

ممنون عزیزم نمیدونی چراحی باز بود یا لاپاراسکوپی؟

خداروشکر که راحت شدی عزیزم.من بدون دردم ولی خودم داوطلبانه رفتم نوبت گرفتم برا آخر ماه ولی خیلی استر ...

من کامل برداشتم صفرا کیسه مجاری همه سنگاشو فرستادن پاتولوژی

من۲۵سالگی برداشتم خدایش عمل سختی نبود

انشالله خیره

خدایا شکرت
سلام عزیزم سایز سنگت چه قدره منم اخر ماه باید عمل بشم علائم نداشتی

سلام عزیزم من علائم نداشتم گاهی یه درد خیلی ریز ک نمیدونم برا سنگ بود یا نه.یه سنگ۲۳ میل داشتم پریروز عمل کردم

سلام عزیزم من علائم نداشتم گاهی یه درد خیلی ریز ک نمیدونم برا سنگ بود یا نه.یه سنگ۲۳ میل داشتم پریرو ...

به سلامتی انشالله هر چه زودتر حالتون خوب بشه عملش سخت بود شب نگهتون داشتن مال من اول یه ماه پیش رفتم گفت 16 میلیمتری دیروز دوباره سونو دادم گفتن 20 میلیمتر شده منم علائم خاصی ندارم فقط یه شب حالم بد شد دو دلم برم عمل کنم یا نه دو تا جراح گفتن باید عمل بشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷