2777
2789

من مهریه اجرا گذاشتم که دلایلش تو تاپیکای قبلم هست موقع پرداخت مهریه به غلط کردن افتاد گفت یه فرصت بده به حرف وکیلم گوش ندادم به حرف دلم گوش دادم و فرصت دادم....شده بود یه آدم دیگه یه تنوع طلب یکی که زورش میومد برا من برا زندگی خرج کنه...

واقعا برای دفعه دوم سخت بود به هم بزنی ولی من چون خونه برای خودم بود و وسایل برای اون..گفتم فقط بیا وسایلت رو جمع کن و برو...و الان با وجود سختی ها از خودم راضی ام..

از بوی گندش بدم میومد..

مرد خیانت کار رو به هیچ وجه تحمل نکنید...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بدتر شده حالت بدهشوهر من دیگه تکرار نکرد امیدوارم نکنهداریم زندگی می‌کنیم فعلا

برا منم چند ماهی خیلی خوب و عالی بود ولی یکی همون اول بهم گفت این نمیتونه اون کارش رو ترک کنه من خودم رو زدم به نفهمی....ان شاالله برا شما پیش نیاد ولی من با زرنگی خودم فهمیدم وگرنه تو کارش دقیق بود

آره وقیح تر شده بود یعنی یه چند ماه خوب بود ولی نتونست خودش رو مخفی کنه..فرصت دوباره دادن اشتباهه

همسر سابق من بعد از خیانت اولش که مچشو گرفتم تا یه مدت خیلی خوب شد بعدش دوباره ادامه داد اخر طلاق گرفتم

برا منم چند ماهی خیلی خوب و عالی بود ولی یکی همون اول بهم گفت این نمیتونه اون کارش رو ترک کنه من خود ...

سعی میکنم حساس نشم یه پسر ۱۰ ساله دارم میدونم آسیب می بینه امیدوارم نبینم وای نیاد اون روزا

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️