یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی بنظر من خیلی بی کلاسیه میتونی به پوستت برسی تا شاداب بشه خودتم یه ارایش ملیح کنی خیلی باکلاس میشی
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
یه کلیپ دیدم اسم دختره مائده بود شوهرش برا تولدش فرستاده بود در خونه آهنگ بزنن .دختره نه آرایش نه تزریق هیچی تازه عروس بود .شاید صد نفر زیرش نوشته بودن خدایا یه دونه از این دخترا نصیب ما کن وبراش آرزوی سلامتی کرده بودن
من همین الان اومدم اینجا و دارم فک میکنم چکار کنم با شوهری که به زنای دیگه نگاه میکنه و میگه خوش تیپ ... و تو دلم پر از کینه ام از همه کسایی که ارایش میکنن و مو بیرون میریزن و تیپ پلنگی میزنن و قاپ مردای دیگه رو میدزدن و مدام خاک ب سر خودم میکنم که تو دوران عقد دقت نکردمو زود عاشقش شدم .اگر میخوای مورد نفرین قرار نگیری نکن همچین کاری رو .نمیدونم ما زنا چرا ب خودمون رحم نمیکنیم چرا ارایش رو بیرون میکنن بعدم ادعا میکنن واسه دل خودم ارایش میکنم