2777
2789
عنوان

صادقانه بنظرتون پسر و خانوادش این مهریه و شرایط رو قبول میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 122 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختری ک از خیابون فرشته و ماشین پدرش پورش باشهمیتونه این شرط رو بزاره با سر هم قبول میکنمچون معتقدم ...

خب مهریه معقول برای یک دختر متوسط بنظرتون چقدره؟ دوستم پورش،نداره خیابون فرشته هم نیست ولی پزشکه از یه دانشگاه سراسری و اتفاقا خیلیم زیباست 

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

خب اگر بگه حق طلاق و خروج نمیخوام ولی همونقدر سکه مهریه بخاطر اینکه تو فامیل از بقیه دخترا مهریه اش ...

دختری ک به فکر حرف فامیل باشه به نظر بنده چندان به درد زندگی نمیخوره( اگه صرفا همین باشه قبول میکنم ولی این نیس(

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏
حالا دوستت کسی عاشقش شده و اومده یا برای خواستگار فرضیش این شرایطو تعیین کرده؟؟

خواستگار اومده ولی اینکه عاشقشه یا نه رو دیگه باید بعد شنیدن مهریه تشخیص داد😄

عشق

درسته که دیدگاه ها متفاوته. 

ولی عشقی که آدم رو کور کنه ، عشق نیست. 

مهریه یک دین و بدهی هست به عهده مرد که باید به همسرش بپردازه ، مگر اینکه همسرش ببخشه. 

پس مرد باید با آگاهی انتخاب کنه. 

ببخشید ولی مگه کسی میتونه ۱۳۰۰ تا سکه بده؟ وقتی نتونه از گردنش ساقطه الانم که زندان برای مهریه نیستا ...

طرف باید خیلی کم تجربه و کم عقل باشه که چنین چیزی رو قبول کنه. اصلا ربطی به دوست داشتن نداره. تجربه مهمترین چیزه. دیگه الان همه میدونن که طلاق زیاد شده و زنها هم دنبال مهریه میرن.

این عاقلانه نیست. من خودم به شخصه چنین طرز تفکری رو نمی‌پسندم و اگر طرفم چنین طرز فکرهایی داشته باشه ...

این خانم هم دوستمه هم فامیل دوریم ایشون پزشکه و خیلی درس خونده اعتقادش،اینکه که شان و جایگاهش فرق داره 

دختری ک به فکر حرف فامیل باشه به نظر بنده چندان به درد زندگی نمیخوره( اگه صرفا همین باشه قبول میکنم ...

چی بگم ولی منی که تو خود قضیه ام میدونم همینه فقط

خب مهریه معقول برای یک دختر متوسط بنظرتون چقدره؟ دوستم پورش،نداره خیابون فرشته هم نیست ولی پزشکه از ...

پزشک بودن تو ایران خیلی مهم شده. 

تو کشور جهان سوم. (قصد توهین به کشور ایران عزیز رو ندارم ، منظورم دیدگاه اشتباهی هست که در بین مردمش رواج پیدا کرده ) 

خب مهریه معقول برای یک دختر متوسط بنظرتون چقدره؟ دوستم پورش،نداره خیابون فرشته هم نیست ولی پزشکه از ...

خب پس شرایط مالی خوبی ندارن

ک روی رشتش و دانشگاهش دارید مانور میدین.

هیچ فرقی با یک دحخر معمولی ک دیپلم داره نداره

چون دازیم مادی حرف میزنیم 😉

💕

این خانم هم دوستمه هم فامیل دوریم ایشون پزشکه و خیلی درس خونده اعتقادش،اینکه که شان و جایگاهش فرق دا ...

والا من هم پزشکم درس خوندم و شأنم اندازه رفیق شماست

ولی احمق نیستم که ازدواج و عشق رو یه معامله و تجارت ببینم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
این خانم هم دوستمه هم فامیل دوریم ایشون پزشکه و خیلی درس خونده اعتقادش،اینکه که شان و جایگاهش فرق دا ...

قضاوتش نمیکنم ولی ایشون " احتمال داره" دچار خودشیفتگی باشه. 

وگرنه الان خانم های زیبا کم نیستن. 

و همچنین افراد موفق تو زمینه های مختلف زیادن. 

ایشون نه اولین پزشکه و نه آخرین پزشک.