2777
2789
عنوان

صادقانه بنظرتون پسر و خانوادش این مهریه و شرایط رو قبول میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 122 پست
ببخشید ولی مگه کسی میتونه ۱۳۰۰ تا سکه بده؟ وقتی نتونه از گردنش ساقطه الانم که زندان برای مهریه نیستا ...

نکته همینجاست ،من اگ بدونم عشق ما واقعی هست جونم براش میدم جهیزیه نمیخام ازش و ..   تمام تلاشم رو برا خوشبختیش میکنم

ولی شما خودت رو بزا جای پسر سکه فلان تعداد حق طلاق ،حق خروج!

انگار معامله اس جوش بدی بگیری بری🤷‍♂️

ضمنا من وقتی کسی رو دوس دارم شرایط رو براش راحت تر میکنم نه ک همچین شرط بو داری بزارم

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳۵۷ مثلا باشه میدونی چقدر میشه ؟ خب گیریم گذاشتیم که چی؟

طرف ایرانوبفروشه هم مهریش داده نمیشه😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مگه کسی میتونه اصلا ۱۳۰۰ تا سکه بدهیه عدد فرمالیته ست

اگر عندالمطالبه باشه بله باید تا قرون آخرش باید بده

تا فرش زیر پاشم توقیف میکنن که هزار و اندی سکه مهریه خانم خانما رو بده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

دختری ک از خیابون فرشته و ماشین پدرش پورش باشه

میتونه این شرط رو بزاره با سر هم قبول میکنم

چون معتقدم مهریه به شان دختر برمیگرده.

اما اگر خونشون علی اباد سفلی باشه

خونه پدرش دوگرم طلا هم نداشته باشه

خیر اینکارو نمیکنم

💕

عشق

حالا دوستت کسی عاشقش شده و اومده یا برای خواستگار فرضیش این شرایطو تعیین کرده؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اخه زندان نمیره ها

زندان نره ولی خونه و ماشین و مغازه و سهم الارث و پس انداز و هر چی داشته باشه رو خانم به راحتی ازش میگیره 

فقط یه پسر احمق چنین شرایطی رو قبول میکنه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نکته همینجاست ،من اگ بدونم عشق ما واقعی هست جونم براش میدم جهیزیه نمیخام ازش و .. تمام تلاشم رو بر ...

خب اگر بگه حق طلاق و خروج نمیخوام ولی همونقدر سکه مهریه 

بخاطر اینکه تو فامیل از بقیه دخترا مهریه اش بیشتر باشه همچین حسی گذاشته

البته منم با اینکه به مهریه اعتقادی ندارم بنظرم نهایت عشق یه مرد  رو ثابت میکنه این تعداد😄

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

چرا؟

اگه پسره داشته باشه که همه جوره ازش میگیرن ، اگه نداشته باشه باز هم باید یه تعداد بالایی قسطی بده

اگه پسره بمیره از مال و ارثیه اش اون مهریه رو میکشن بیرون و این وسط خانواده بیچاره میشه ، حتی به بچه اش هم از ارث پدر نمیرسه از بس مهریه مادرش زیاد بوده

همیشه یه تهدید و ناامنی با پسره هست دختری با این میزان مهریه و داشتن حق طلاق و خروج

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
که مثلا مهریه خانم از همه دخترای فامیل بیشتر باشه

این عاقلانه نیست. 

من خودم به شخصه چنین طرز تفکری رو نمی‌پسندم و اگر طرفم چنین طرز فکرهایی داشته باشه ، نمیتونم باهاش کنار بیام. 

اگر عندالمطالبه باشه بله باید تا قرون آخرش باید بدهتا فرش زیر پاشم توقیف میکنن که هزار و اندی سکه مه ...

نبابا من شنیدم از ۱۱۰ تا بیشتر کلا دیگه توقیف نمیکنن

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...