2777
2789

نمیدونم چرا تاپیک قبلیم حذف شد ولی خب دوباره میگم من با یه پسری یکساله تو رابطم که حالا امشب یه بحثی بینمون پیش اومد که گف من تا یه سال دیگه هم میتونم صبر کنم برای رابطه ج که حالا من کشش ندادم گفتم تا یه سال دیگه خدا کریمه حالا میگم اصن یه سال نه دوسال دیگه ولی خب بنظرتون اصلا درسته؟بعدا ولم نمیکنه سرد نمیشه ازم زده نمیشه؟چون من قبل این تو یه رابطه دیگه بودم که اونم بخاطر اینکه نزاشتم نزدیکم شه و بهم دست بزنه بهم خیانت کرد و ولم کرد اکه میشع لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم 

و من اصلا تو رابطه سیاست زنانه ندارم ینی اصلا بلد نیستم هم سن وسالای خودمو میبینم کلی تو رابطه هاشون پیشرفت میکنن و سیاست دارن ولی من اصلا اینطوری نیستم اصن چی باعث میشه که یه پسر بیاد خاستگاریت؟یا چیکار باید کنی که بیاد خاستگاری و تو رابطه نگهش داری؟اینم بگم که خاستگار داشتم من زیاد ولی خب خودم نخاستم و میخام فعلا درسمو ادامه بدم تا به یه جایی برسم این پسرم خیلی روم حساسه به طوری که حتی نمیزاره یدونه پسر تو پیجم باشه نمیدونم واقعا گیرافتادم

انقدر رابطه جنسی رو نه تابو کنید واسه خودتون نه از اونور کلا ول کنید و شل کنید با طرف یکسال بودی تو این یکسال کلی فرصت داشتی بشناسیش اگه قراره با یه رابطه بهت سرد شه بره همون بهتر که بره نمیدونم چند سالته اما اگه بچه نیستی و به بلوغ فکری رسیدی یکم منطقی به داستان نگاه کن نه سنتی

من اکثر دوس پسرام اومدن خواستگاری ...دقیقا از همین احساست معلومه ک سیاست نداری پرا فک میکنی باید حتما رابطه باشه تا نره اصلا اگ ب خاطر اون مونده بزا بره مشکل از تو نیس کسی ک ب خاطر این بخواد بره مطمعن باش فقط ب خاطر این میخواستت اصلا ی سال دیگ چن وقت دیگ نگو بگو اصلا نمیشه مگ ازدواج چرا خودتو میکشی پایین میدونم ادم وابسته میشه ولی حتی اگ دهنتم پر خون باشه تف نکن جلو هیچکس بهش نشون نده چقد علاقه داری بزا اون دنبالت باشه نگران باشه ن تو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۹ سالمه وقتی ۱۶ سالم بود با یه پسره دوص بودم اونم همینجوری بود 

نکن تورو خدا نکن بخدا اگ همچین کاری کردی ولت میکنه منکه نکردم توام نکن 

اون طرفم یسال صبر کرد دلیل نمیشه چون صب کرده ط باهاش همچین کاری کنی نکن از چشمه طرف میوفتی کلا پسرا همینو میخان وقتی کارش باهات تموم شد ولت میکنه 

ببین الان دیگ دختر به پسر عقدیشم نمیده میگه باید عروسی بگیریم بعد حتی بعضیا مخالف رابطه تو عقدن بعد ط میخای بری به دوص پسرت بدی غلط کرده ببین 

بهش بگو من هیچوقت همچین کاری نمیکنم تا وقتی با یکی ازدواج کردن حتی نامزدی هم نگو بگو ازدواج اگ قبول کرد باهات موند خب اوکی پسر خوبیه ولی اگ گذاشت رف و چرتو پرت گف یعنی کلا هدفش اونه پس بهتره بره به درک دختر دیوونه ای نکن همچین کاری رو بزار گمشه بره 

سلام

خواهر گلم بعنوان یه مرد ۴۰ ساله با تحصیلات دکترا بهت میگم، تحصیلات رو گفتم تا بدونی حدود ۱۱ سال فقط تو دانشگاه همکلاسی خانم داشتم و الان ۱۰ ساله متاهلم، این حرف رو هیچوقت فراموش نکن، هیچ پسری از دختری که بهش پا بده خوشش نمیاد اگر به پات وایساده بخاطر همینه که بهش راه ندادی پس میخوای کنارش بمونی بمون ولی وارد رابطه نشو که ممکنه خودش بعدا بهت بگه اگه پاک بودی با من وارد رابطه نمیشدی، گوهر با ارزش پاک بودنت رو از دست نده. مطمئن باش خدا هست و یک روزی شما هم به شخص پاکی مثل خودت میرسی حالا میخواد همین فرد باشه یا یکی دیگه.