2777
2789
عنوان

طلاخریدم امشب بیایین ببینید قشنگه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 190 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سه درصد ک میشه ۳۲ تومن گلم.فروشنده باید ۷درصد مالیات خ‌دشپ بگیره این قانونه.ک از شما گرفته..سه در ...

خوب همین الانم ۱۰درصد گرفته دیگه 

یعنی ۷درصد سود و ۳درصد اجرت ساخت 

ولی اگر واقعا نو بوده باشه بنظرم بازم منصفانه بوده چون اجرت اینکار باید بیشتر از ۳باشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نو بوده و کلا ده درصد حساب کرده فاکتور ببین یه ۷زده یه ۳

خوب حساب کرده درکل؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ده حساب نکرده.۷ ک مالیات خودشه هیچی.۳ درصد برای طلای نو و دستبند خیلی کمهکم احرت ها ی سپاهان هم از ۵ ...

ده‌حساب کرده دبگه حساب کتاب کنی میشه ۱۰درصد 

یا کارمزد خودشو کم گرفته به حساب آشنا بودن 

یا اجرت ساخت رو کمتر گرفته 

یا طلانو نبوده ولی در حد نو بوده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خوب حساب کرده درکل؟

اره خوب گرفته

به قول خودت همون اطمینانو اینکه چرا اجرت کم بگیرهمیرم قیمت میکنم ببینم جای دیگه اینو چن درصد میدن

همسر منم آشنای طلافروش  زیاد دارن 

و اجرت فروشنده رو  گاها ۲یا ۳درصد هم دادیم 

ده‌حساب کرده دبگه حساب کتاب کنی میشه ۱۰درصد یا کارمزد خودشو کم گرفته به حساب آشنا بودن یا اجرت ساخت ...

همون درحد نو عه پس احتمالا ولی بما گفت نوعه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به قول خودت همون اطمینانو اینکه چرا اجرت کم بگیرهمیرم قیمت میکنم ببینم جای دیگه اینو چن درصد میدن

پس ب قیمت دادن تقریبا 

اره دقیقا اطمینانه دیگه وگرنه ظاهرا ک مث طلا نوعه  ولی لابد نبوده

پس ب قیمت دادن تقریبا اره دقیقا اطمینانه دیگه وگرنه ظاهرا ک مث طلا نوعه ولی لابد نبوده

بله به قیمت داده

منظور من این بود منتی سرتون نیست

ک بگید از خودش زده

حتما کارتون در حد نو بوده

مبارکت باشه

جونت سلامت🌹

💕

بله به قیمت دادهمنظور من این بود منتی سرتون نیستک بگید از خودش زدهحتما کارتون در حد نو بودهمبارکت با ...

بنظرمن دست دو نیس 

نوعه چون هیچ خطی روش نیس برقشم همون طلانوعه

بله به قیمت دادهمنظور من این بود منتی سرتون نیستک بگید از خودش زدهحتما کارتون در حد نو بودهمبارکت با ...

مرسی گلم لطف کردی