2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوشب دیگه درست نکنی شب بعدش خونه مادرش غذا میخوره

شوهر من برعکسع درست میکردم قهر بود لب نمیزد مادر شوهرم هم طبقع پایین هست دو هفته قهر کردیم یا بیرون میخورد یا تخم مرغ میخورد یا نون گوجه یه بارم نرفت خونه مادرش عدا بخوره حتی مادرش متوجه شد اصرار هم میکرد بهش ولی این نمی رفت میگفت خوردم در حالی می یومد تو خونخ نون گوجع میخورد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یادمه دقیقا شب اول بعد عروسیمون . چون تشک دونفره ای ک مادرم درست کرده بود خیلی سنگین بود . و اونم خسته بود 

بهش گفتم همینطوری بخوابیم مثلا با پتو بالشت اینا .

خیلی هسته بود گفت باش 

واسش گذاشتم ..

باورتون نمیشه اول دعوامون سر این بود ک تو زن نیستی من شب اول رو زمین خشک خوابیدم !

از همون اول با دعوا شروع کرد زندگیمو 

تا دوماه دعوا بود یبار عقده های دوره ی نامزدیمو ک بهش ی جمله گفته بودم ‌..

برداشت گفت ها چیه ؟!.حالا من بهت دست نمیزنم کی میخواد دست بزنه !!!

تا یکماه نزدیکم نشد 

لعنت بهش ک زندگیم سراسر شده پرازعقده. 

۳ سال دارم تحملش میکنم 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
عزیزم واقعا کار خوبی میکنی نوش جونشون ولی هستن آدمایی که ماه ب ماه هم گوشت نمی‌خورن با این قیمتش

جسارت نشه آدم میتونه یه تقلایی کنه تلاشی کنه یه جوری شکم خودشو سیر کنه ولی گربه بدبخت که نمیتونه پول در بیاره خودش غذا بخوره زبونم نداره بگه گشنه هست

آدما چی، این همه آدم گرسنه به اونا کمک کن فرهنگسازی کن لطفا

جسارت نشه آدم میتونه یه تقلایی کنه تلاشی کنه یه جوری شکم خودشو سیر کنه ولی گربه بدبخت که نمیتونه پول در بیاره خودش غذا بخوره زبونم نداره بگه گشنه هست

ببخشید اومدمم تو تاپیکت ولی شیش تا تاپیک امروزمو گذاشتم الن ی سوال داشتم بچها گربه قیمه بادمجون با گ ...

تو کمک نمیکنی داری ظلم می‌کنی غذا دادن به حیوانات خیابونی فقط باعث بهم خوردن نظم اکوسیستم میشه 

تولید مثل بی رویه پیدا میکنن و مشکل ساز میشن برای طبیعت 

همین قیمه بادمجون رو بپز بده چند تا آدم گرسنه هم خیر دنیا نصیبت میشه هم خیر آخرت 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جسارت نشه آدم میتونه یه تقلایی کنه تلاشی کنه یه جوری شکم خودشو سیر کنه ولی گربه بدبخت که نمیتونه پول ...

حیوانات از قدیم تو طبیعت غذای خودشون رو پیدا میکردن و شکمشون رو سیر میکردن

اینقدر آدما بهشون غذا دادن که الان تعدادشون اینقدر زیاد شده و مشکل ساز شدن 

تنبل هم شدن به خاطر همین کار و اصلا دنبال غذا نمیرن و غذا پیدا کردن بلد نیستن دیگه چون همیشه بهشون بدون زحمت غذا رسیده 

حالا یه دفعه که بهشون آدما غذا ندن واقعا گشنه میمونن 

پس این لطف نیست ظلم هست 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40