2777
2789
ببخشید اومدمم تو تاپیکت ولی شیش تا تاپیک امروزمو گذاشتم الن ی سوال داشتم بچها گربه قیمه بادمجون با گ ...

روغن و ادویه و اینا خوب نیست براشون

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اومدمم تو تاپیکت ولی شیش تا تاپیک امروزمو گذاشتم الن ی سوال داشتم بچها گربه قیمه بادمجون با گ ...

آدما چی، این همه آدم گرسنه به اونا کمک کن فرهنگسازی کن لطفا

عزیزم واقعا کار خوبی میکنی نوش جونشون ولی هستن آدمایی که ماه ب ماه هم گوشت نمی‌خورن با این قیمتش 

اره چند روزه اومدم خونم

وای آخه الان که شما باید گل و بلبل و در آغوش هم باشید!! قهر چیه دختر؟ 

البته بگم خودمون هم اوایل ازدواج اختلاف نظر زیاد داشتیم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نه نه اصلا به هیچ عنوان بادمجون به گربه ندین

من به هر گربه ای بادمجون دادم خورده بعد کلی بالا اورده.

نمیدونم چرا همشون به بادمجون حساسه معدشون.

از قصابی آشغال گوشت یا گردن و بال مرغ بگیری میخورن براشون خوبم هست به خود قصاب بگی بهت میده.

این مسخره بازیاچیه خوبه اونم کارکنه یه قرون بهت نده یاازخونش بندازتت بیرون قهرودعواجاش خونه زندگی وآشپزی هم جاش

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
اره چند روزه اومدم خونم

اوقاتتون  رو با اینچیزا تلخ نکنید الان خنده س اما بعدها همینا ذره ذره جمع میشه پوتک

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

غذا خشک حمایتی بخر از پت شاپ ها برای گربه مارک فیدار کیلو ۱۵۰ تومن من هرماه یه کیلو میخرم ،خیلی ثواب داره بیچاره ها خیلی خوشحال میشن