2777
2789
تو کمک نمیکنی داری ظلم می‌کنی غذا دادن به حیوانات خیابونی فقط باعث بهم خوردن نظم اکوسیستم میشه تولید ...

عزیزم اگه با این فکر حساب کنی به ادمام غذا بدیم اونام ظلمه

شما محبت حیوونارو ندیدی که نمیدونی چقدر نیاز دارن

اونام حق زندگی دارن خود پیامبر هم به کمک کردن حیوونا خیلی سفارش کرده مخصوصا گربه ها

اگه غذا نخورن خشک میشن این طرز فکر غلطه

ادما میتونن پول در بیارن یا حداقل هواهش کنن ولی حیوونا نه حتی نمیتونن حرف بزنن

من همیشه هم به ادما مرغ و گوشت میدم هم حیوونا 

بنظرم نباید اینجور فکرکرد 

اونام حق زندگیشون مثل ماست خیلی ظلم میشه بهشون

یه اخوند گفت یه حانومی بخاطر اب دادن به سگ تشنه رفت بهشت

فامیلمون بی پول و خیلی نیازمند بود به سگ‌حامله جیگری که برای خونش خریده بودو داد به سگ سگ همون لحظه رو به اسمون براش دعا کرد سال بعد زندگیش از این رو به اون رو شد مولتی میلیاردر شد

من ترجیح میدم غذا بدم بهشون که از سرما خشک نشن مثل انسان ها حق زندگی دارن

دعای حیوونا خیلی کارسازه امتحان کن ببین چه حال خوبی نصیبت میشه

ادما خیلی ظلم میکنن بهشون‌مثل دعا نویسا جدیدا‌میگن دستو پای گربه هارو قطع کنین 

یه گربه بی دم دیدم کاردعانویس بود کباب شدم بهش مرغ دادم کلی خورد کل راه همرام دویید ولی به یه ادم میدادی تشکرم نمیکرد

الان دعانویسا خرافاتو ترویج دارن میدن ظلم میشه بهشون

اخه کجای قران و حرف پیامبرا نوشته به حیوون خدا ظلم کن به زبون بسته ظلم کن خوشبختی بیاد؟

امیدوارم متقاعد شده باشین

گربه هام مثل ما خانواده و بچه دارن خودت مادری میدونی بچت گرسنه باشه چه بده

تاحالا با گشنگی خوابیدی بدونی چه بده؟

فقط خودتو بزار جاش

تو خیابون‌بدون‌زبون بی غذا هوا یخ 

چه حسی داری؟دق میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگه با این فکر حساب کنی به ادمام غذا بدیم اونام ظلمهشما محبت حیوونارو ندیدی که نمیدونی چقدر نی ...

این حرف و نمیدونم آخوند و اینا چیه میگی 

من دارم نظریه علمیش که همه جا هم نوشته شده میگم 

من نگفتم اصلا نباید به حیوانات غذا داد 

گفتم تکرار بیش از حد این کار ظلم هست 

مثلا همین جیگر که گفتین 

یه کلیپ دیدم که یه دامپزشک می‌گفت  اگر گربه زیاد جیگر بخوره به مرور فلج میشه و ستون فقراتش آسیب میبینه 

حیوانات اصلا نباید ادویه بخورن عمرشون کم میشه 

گربه ها وقتی گیاه میخورن که معدشون سنگینه با خوردن علف حالشون بد میشه و بالا میارن و معدشون سبک میشه 

بعد شما میگی قیمه  بادمجون بدم 

شما برو غذا بده هر شب به سلامت 

نه من میتونم شما رو قانع کنم نه شما منو 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این حرف و نمیدونم آخوند و اینا چیه میگی من دارم نظریه علمیش که همه جا هم نوشته شده میگم من نگفتم اصل ...

اره میدونم بادمجونو گفتن ندین نمیدم ادویه نمیریزم براشون جیگر هم اره میدونم فلج میشن جیگر رو به سگ حامله داد باشه 

جسارت نشه آدم میتونه یه تقلایی کنه تلاشی کنه یه جوری شکم خودشو سیر کنه ولی گربه بدبخت که نمیتونه پول ...

گربه هم خدا براش قرار داده بگرده تقلا کنه پیدا کنه بخوره، واقعا فکر میکنین بعد حرف میزنین یا نه