2777
2789
بخدا دیگ نمیدونم باید چیکار کنم ختم احزاب و طاها بقره چله هاشون رو انواع ایه سوره کلی ...

منم همینطور 😭😭😭😭😭😭 ۳۵ سالمه تازگی خواستگاریم بهم خورد ۷ جلسه دیدار داشتیم و همه چی خوب و عالی بود یهو بهم خورد😭😭😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی فقط مختص مجردا نیستا آدم متاهل هم امکان تنها موندنش هست شما بهتره تا جوونی کار کنی پس انداز کنی اون روزا بری دنبال مسافرت و خوش گذرونی 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
منم همینطور 😭😭😭😭😭😭 ۳۵ سالمه تازگی خواستگاریم بهم خورد ۷ جلسه دیدار داشتیم و همه چی خوب و عالی ...

ای وای    من  یه جلسه خاستگاری   داغون میشم 

۷ جلسه  خیلیه      خدا کمکت کنه 😭 

من   حالا با  پسر  ۱۵ دقیقه    صحبت کردم  اونم  یه بار تو خاستکاری دیگ نشد   

الان  نامزد کرده  یک  هفتس  خواهر دوستمو گرفته 

من  یک  هفته اس   خود زنی  میکنم  نخابیدم  اصن  

از استرس  ناراحتی   دارم   دیونه میشم 

پسر  خیلی خیلی    خوب  بود 

ولی  دختره  بقدری  گوش  تلخ  عوضیه  آشغاله  که نگو 

شانسش   خوشبخت  شدن   دوتا خواهر 

از بس خودمو زدم    یک  دقیقه   راحت نخابیدم  

چقد  شانس  داشته   توله  سگ دختره 

زندگی خیلی سخت  شده 

همین مورد باعث شد جوان ها جرات نمیکنن برا ازدواج

تو همین سایت هم حتما میبینید

اگه مرد خانواده کم بذاره 

میگیم وقتی شرائط شو نداشت چرا زن گرفت 

خود من اون موقع پدرم سخت نگرفت واقعا ی زندگی ساده بدون بریز بپاش بود  و من راضی بودم  چون شرائط همسرم اون موقع اونجوری بود 

اگه میخواست همه چی خیلی خوب باشه  شاید سالها باید دور از هم می بودیم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
چقد پول دعانویس دادم چقد قرآن و دعا همش بهم میخوره خواستگاریم😭😞۳۵ سالمم تموم داره میشهخدایا راضی ا ...

منم هرچی پول گیرم اومد دادم دعانویس و رمال هیچ کاریم برام نکردن