2777
2789
والا اطراف ما همه ازدواج کردن فقط برای سخت شده ؟ هر روز میشنوم نامزد کردن عروسیشونه حاملن زا ...

ان شاءالله  بخت شما هم باز میشه و خوشبخت میشی 🌹

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتی حموم ادرار کن تو تشت بریز سر بدنت بگو هر کی کرده عاطل من میکنم باطل هر سری رفت ...

نکنید این کار رو

این خودش یک نوع طلسمه

اگر ازدواجم کنید با این صورت ازدواج بدی خواهید داشت

بعضی از این کارها مثل ننو بستن تو قبرستان جهودها برای بچه دار شدن خودش نوعی تلسم شیطانیه مثلا بچه دار میشی ولی یک بچه بد ذات

این هم که شما میگید که نجاست رو بریزید روی سرتون تو مراسمات شیطان پرستی استفاده میشه

اگر خودتون رو دوست دارید دیگه نکنید

نکنید این کار رواین خودش یک نوع طلسمهاگر ازدواجم کنید با این صورت ازدواج بدی خواهید داشتبعضی از این ...

شیطان  پرستی کجا بود  

همه ی قدیمی  ها این کار رو  برای رفع   چله  و بستگی بخت  و سحر و جادو  انجام  میدادن    خیلیا  با این کار   مشکلشون حل  شده 

برن  پی  دعا نویس طلسم  نویس خوبه ؟   بدتر  موجودات  عحیب غریب  وارد زندگیشون میشن   

من  حتی کسیو مشناسم  از اثرات  جادویی که کرده بودنش مریض شده  بود 

با این کار  میگفت  حالم  خوب شده

شیطان پرستی کجا بود همه ی قدیمی ها این کار رو برای رفع چله و بستگی بخت و سحر و جادو انجام ...

من نمیگم که برند پیش دعا نویس، اونم بده

ولی اینی هم که شما دارید انجام میدید بر اساس اطلاعاتی که من از اهل فنش دارم کار شیطانیه نه الهی

اون مثالی هم که قبل زدم در خصوص همین بود که بعضی وقتها قدیمیها بدون اینکه بدونند یک طلسم شیطانی انجام میدند که به به نتیجه هم میرسه ولی عاقبت خوبی نداره