فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یه طرف کارتن داره یه طرف پنبه مانند کدوم سمتش عزیزم
اون بزرگه اون جا که نقطه نقطه هست
اونو باز کردنی کلا باز شده بود داخلش این یکی دومیه از توش دراومده حالا نمیدونم چطوری قرار بدم داخلش
مطمئنی ازش جدا شده ؟
اون اصلی از توش دراومده دومی ببین 😅 اون یه پلاستیک فقط
اون اصلیه رو نگاه همینجوری ک عکس دادی
سمت چپش رو بزن تو ادرار
اره داخلش چیزی نیس من قبلا استتفاده کردم بیبی چکی که الان گرفتم کامل باز بود باید این کیت که علامت م ...
با چاقو ما بینش بزار باز میشه
اگرم نشد همون چیز کوچیکه رو بزن تو ادرار
اونم نه همشو
یکسانت اولشو