2777
2789

کسی جواب سوالای مهم درسی رونمیگه فقط بلدن بگن بچه من زرنگه وفلانه دوروزه یه سوال درسی پرسیدم سین میکنن جواب نمیدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا همه جا همین طوره 

یه خانمه هست عاشق گروه زدنه حس می‌کنه مثلاً مدیر گروه و نماینده شدن چه پرستیژی داره 😂

بعد که میخواد ویس بفرسته تو گروه اینقدر لحن صداشو تغییر میده که یه حالت خنده دار میگیره 😂

منم همیشه اولین نفرم‌تو پاسخگویی

من چون درس بچه ها برام مهمه برا پسر خودمم خیلی وقت میذارم وقتی کسی سوال میپرسه سریع جواب میدم میگم عقب نمونن ولی اونا حداقل یه لایک بدن ادم متوجه شه برا خودش حرف نزده 

منم تصمیم گرفتم دیگه جواب کسیو ندم 

🤍🌱

برا ما چندتا از بچه ها باباها مجرد تو گروهن،دیگه حرف اضافی نمیزنن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
کلا همه جا همین طوره یه خانمه هست عاشق گروه زدنه حس می‌کنه مثلاً مدیر گروه و نماینده شدن چه پرستیژی ...

احتمالاشماهم خندتون نمیگیره چون ماهم داریم ازاین موردا🤣