2777
2789
عنوان

حالم از هیکلم بهم میخوره😭😭😭😭😭اسکینی واقعا زیباتره

| مشاهده متن کامل بحث + 5671 بازدید | 164 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جالب چی میخوردی عزیزم ؟ ولع هله هوله رو چیکار میکردی ؟

رژیمش اینطوره ک ۱۶ ساعت کاملا ناشتا و فقط چیز های کم کالری یا بدون کالری میخوری مثل آب و چایی و بیسکوییت رژیمی  و ۸ ساعت میتونی همه چیز رو به اندازه بخوری . دقیقا تایمش مثل روزه گرفتنه با این تفاوت ک این ۱۶ ساعت رو خودت میتونی تنظیم کنی چه موقع از شبانه روز باشه حتی میتونی بندازی تایمی که بیشتر خوابی ولی خب فعالیت داشته باشی اون تایم خیلی بهتره ولی اینطورم میشه . همین .

خیلیییئیییییییی رژیم عالی ای هست خواهر خودم الان اسکینی شده خودمم خیلی وزن کم کردم تو یک ماه . توی سه روز من خودم دیدم صورتم لاغر  شده  . همراه با این رژیم ورزش تو خونه با دمبل ۱ کیلویی ۲ کیلویی داشته باشی ک معجزه میشه❤️🙂

شما ۲ کیلو تو یک هفته کم کردید؟چند ساعت رو گرفتی؟

۱۶ ساعت در روز خیلی نتیجه گرفتم و به هرکی گفتم هم نتیجه گرفت . برای من اول تو صورتم مشخص میشه ک لاغر شدم همه بهم گفتن لپات آب شده

۱۶ ساعت در روز خیلی نتیجه گرفتم و به هرکی گفتم هم نتیجه گرفت . برای من اول تو صورتم مشخص میشه ک لاغر ...

از چه ساعتی استارت میزدید تا چه ساعتی رو نمیحوردید؟

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۱.۹۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃قد ۱۶۶

از چه ساعتی استارت میزدید تا چه ساعتی رو نمیحوردید؟

من از ۴ صبح نمیخوردم تا ۸ شب از ساعت ۸ هم زیاد نمیخوردم میلم خیلیی کم شده بود یعنی خودم نمیخاستم زیاد بخورم در حدی ک ضعفم از بین بره میخوردم

من از ۴ صبح نمیخوردم تا ۸ شب از ساعت ۸ هم زیاد نمیخوردم میلم خیلیی کم شده بود یعنی خودم نمیخاستم زیا ...

عجیب تایم شب انتخاب کردید واسه خوردن

من خودم از ۵ و ۶ بعد ظهر تا ۹ و ۱۰ صبح نمیخورم

من از ۴ صبح نمیخوردم تا ۸ شب از ساعت ۸ هم زیاد نمیخوردم میلم خیلیی کم شده بود یعنی خودم نمیخاستم زیا ...

تا زه ۵ و ۶ شام هم نمیخورم دوتا بیسکوییت کوچیک با ۳ واحد میوه

در اصل غذا از ۳ ظهر تا فرداش ۹ صبح☺️

من خودم بدنسازي كار ميكنم ولي اصلا مكمل نميخورم دوست دارم بدنم لاغر باشه ولي سفت باشه شل و ول نباشه

به نظرم مكمل كلا قطع كن روزي دو ليوان چاي سبز بخور هوازي هم زياد برو

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙