2777
2789
عنوان

حالم از هیکلم بهم میخوره😭😭😭😭😭اسکینی واقعا زیباتره

| مشاهده متن کامل بحث + 5811 بازدید | 165 پست

صبح یخ قوطی کبریت پنیر و یک ونیم کف دست نان  یه عدد خرما ظهر ۱۲ قاشق برنج دو قوطی کبریت گوشت یا مرغ یه لیوان سبزی بعد از ظهر یه کاسه کوچک ماست شام ۱۰ قاشق برنج و قوطی کبریت گوشت بعد از شام یک عدد میوه بین صبحانه و ناهار میوه روزی یک ساعت پیاده روی یه روز درمیان باشگاه و قند مصنوعی نخور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا جاییکه میدونم اکانت قبلیت چاق بودی شکم داشتی بالای ۶۰ کیلو بودی رفتی باشگاه رسیدی به ۵۸ اینا میگف ...

من همیشه ورزش میکردم

اگه اطلاعات نداری‌

حجم گرفتن

با کات کردن چربی 

هردو با ورزشه فقط طور ورزش کردن و‌تغذیه متفاوته

من از ۱۶ سالگیم ورزش‌میکنم

نزدیک سه ساله سزارین مردم...ورزش نکردم...امروز همکارم گفت بهم مداد باریک😂😂😂😕😕😕😣😣😣😥😥😥😥🤔 ...

خوبی که

سرشونت مث من پهن نیس ولی

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
خوبی کهسرشونت مث من پهن نیس ولی

پهن که بده....من سرشونه پهن دوست ندارم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من همیشه ورزش میکردماگه اطلاعات نداری‌حجم گرفتنبا کات کردن چربی هردو با ورزشه فقط طور ورزش کردن و‌تغ ...

اسی من پاهام ژنتیکی مشکل داره و کشیده نیس بهش میگن آنته هیپ

با ورزش میشه صافش کرد؟😢

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
خوبه هیکلتاندازه ای ؛ لاغر نیستی ؛ تقریبا پر هستی

۱۶۲...۵۴ هستم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .