انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شاید خنده دارباشه اصلا اصلا آدم حسودی نیستم ولی غبطه میخورمبه خانمایی که ۳تا بچه دارن 😄😄خودم شکرخ ...
من 3تا دارم.
خداروشکر میکنم بخاطره وجودشون.
ولی 3تا زاییدن مهم نیست. مهم اینه که همون یه دونه رو کامل نیازهاشو برطرف کنی که خدای نکرده پس فردا روزی حسرت نخوره
من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... ..... ..... ....... 🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی حسرتم نخوری....... 🙆 ......... ......... .......... .......... .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗
ب جاریم ک ی پیری پیش نیس ولی شوهرش نمیذاره اب تو دلش تکون بخوره....
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
به همه ی زنایی که شوهرشون مسئولیت پزیزه سرکارمیره خرج زندگی رودرمیاره شوهرمن همش خوابه
شوهره منم تنبل و بی خاصیته.
خیلی خیالاتی هست. آرزو داره خدا از آسمان یه گونی دلار براش بریزه.
اینو جدی بعد نماز
هاش از خدا میخاد 😐
من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... ..... ..... ....... 🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی حسرتم نخوری....... 🙆 ......... ......... .......... .......... .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗
اما اگر واقعا از لحاظ مالی شرایط ت اوکی هست. حتما بیار بچه ت تک فرزند نباشه.
ولی اگر از لحاظ مالی نمیتونی.از پس مخارج بزرگسالی ش بربیایی
بهت توصیه میکنم اصلا نیار.
عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنجمیبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]
به زن داییم، شش سال با داییم تو رابطه بود بعدش سه چهار سال پیش بهم رسیدن الانم یه بچه دارن نزدیک دو سالشه، خونه زندگی ماشین تفاهم زندگی همه چی خوبه ماشالاا...
اون وقت من عاشق یکیم ك یه سلیطه داره از چنگم درمیاره عظمت خدا رو شکر 🤲🏻
به طرز عجیبی شبیه این دخترس چشماش حالت صورتش تیپش ولی قدیم بلنده لامصب.شوهرشم شبیه جوونی علی ضیا ینی دوتا فوق خوشگلن اما زندگیش... فقط من میدونم چ خبره تو زندگیش بقیه آرزوشونه جاش زندگی کنن پس هیچوقت فک نکن اونی ک خوشگله باید بهش غبطه خورد،آن شاالله پیشونیت خوشگل باشه عزیزم