برید بیمارستان کودکان دستگاه نور آبی بگیرید یه روزه خوب میشه دختر من۱۶بود بی هوش شده بود کلا یه ربع تو دستگاه موند بیدار شد شیر خورد دوروز بعدشم خوب شد
فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نداشته باش شاید دنیا اومد زردی نداشت من بچه اولم زردیش ۲۲ بود ولی مال دومی ۱۲ بود سر سه روز رفع شد۹ روزگی فقط شیرخودمو دادم بهش ولی اولی دستگاه اشعه آبی اوردم خونه دارو دادم بستری کردم دیدم نمیشه که نمیشه آخرش حجامت پشت گوشش کردم خوب شد ۱۷ روزگی
جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H
خدایی ناکرده زردیش بالا باشه و نیاز به دستگاه داشته باشه اجاره کن بیار خونه... هم خودت راحتی هم بالا سر بچت هستی
معمولاً دستگاه ها رو همون کلینیک کودکان دارن... من برای بچم اون موقع شبی 300 این حدودا اجاره کردیم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊