2777
2789
عنوان

پریودم همش حس میکنن بوی خون میدم متنفرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 34 پست
کاپ چی هس؟ بعدمیشه دخترا استفاده کرد

فقط متاهل‌ها مجردها نمیتونن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب میشه بگی چرا نمیتونم استفاده کنم؟

ما بکارت داریم نمیشه عزیزم

اونایی که متاهلن یا رابطه جنسی دارن بخاطر همونه

از لحاظ ت...ن..گی اینا

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

منم همینم ...دو روز که میگذره حس میکنم بو گرفتم ..برا همین لباسام رو عوض میکنم و روز سوم که بشه میرم یه دوش میگیرم ...

همش میترسم نکنه واقعا بوی بدی داشته باشم و بقیه روشون نشه بهم بگن ....زود به زود لباس عوض میکنم ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خوب مگر به بکارت اسیب میبنه

بله باید بره داخل

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من که هر روز دوش میگرفتمولی چندساله کاپ استفاده میکنم دیگه راحت شدم

من به توصیه نی نی سایتی ها گرفتم ولی افتضاح هست 

اینقدر که درد داره و احساس بدی داری اصلا نمیشه بهش عادت کرد مزخرف ترین اختراع بشر بود 

من به توصیه نی نی سایتی ها گرفتم ولی افتضاح هست اینقدر که درد داره و احساس بدی داری اصلا نمیشه بهش ع ...

اتفاقا من فقط یه ماه اول سختم بود الان خییلیی راحتم

شاید سایز اشتباه گرفتی 

یه مدت میگذره تا عادت کنی

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اها بعد چطوری در میاد؟ ببخشید سوال میکنم یکم کنجکاوم 🥺

خواهش عزیزم 

یه دم داره از اونجا میگیری در میاری