2777
2789
عنوان

عزیزم شما به چه حقی در مورد شوهر مردم نظر میدی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونست مثال نزنه من گل میگرم دهن کسی رو ک بخواد چرتو پرت بگه درباره شوهرم بعدشم من خودم بچه نمی‌خوا ...

حتما برو روانشناس.

مواظب باش با این تفکرات داغون و طرز صحبت کردن لول پایینت شوهرتم .‌‌‌...😃

وقتی چرتو پرت میگه با کمال میل از داشته هام میگم غلط کرده درباره شوهر بقیه نظر میده

اسم شوهرت اورده؟ وا داشته هات واسه خودت عزیزم پز دادن نداره ن شوهر کردن هنر ن مجرد موندن همین شما همسرت بد بود کلی وایب منفی داشتی چون همسرت خوبه مخالفی درضم حرفش تا حدودی درسته صرفا شما ب خودت گرفتی حرف رو زمین باشه صاحبش برمیداره بعد تررررشیده؟ مثلا شوخر کردن هنر؟ عجب

شما هم حتما جزو همون ترشیده ها هستی روزت خوش بوت اذیتم می‌کنه با اون خانوادت

اره همون ترشیده هایی که میگی شوهرت باهاشون بهت خیانت میکنه و رستورانش هم میبنده دیگه ای بابا😭

خانواده تو هم سطحش مشخصه که به دخترش کلمه ترشیده یاد داده و انقدر شعورت پایینه ک وسط بحث به خانواده توهین میکنه . سطح شعور صفر.  

وای طرز صحبت نینی سایتی ها خداست😂😂 ترشیده 😂

اسم شوهرت اورده؟ وا داشته هات واسه خودت عزیزم پز دادن نداره ن شوهر کردن هنر ن مجرد موندن همین شما هم ...

من کاری با اون حرفاش ندارم داره میگه شوهرای نی نی سایتی ها منم عضو نی نی سایت هستم و جوابشو دادم شوهر کردن هنر نیست من نمیگم هنره اما وقتی یکی میاد چرند میگه منم جوابشو میدم  ک بفهمه ریپ نز پیامتون رو نخونده پاک میکنم شب بخیر

تازه ب ما هم ترشیده 😐

وای به خانواده منم توهین کرد. ببین چقدر شعورش پایینه طرف. این از اوناست که تا کلاس شیشم درس خونده و تنها هنرش شوهر کردن بوده . داره فخر میفروشه حتما بهش‌مدال میدن..

من کاری با اون حرفاش ندارم داره میگه شوهرای نی نی سایتی ها منم عضو نی نی سایت هستم و جوابشو دادم شوه ...

بیا پایین سرمون درد گرفت

منظورش با اکثریت بود

ولی تو برو سراغ شوهرت یه وقت چشمش هرز نره