2777
2789
عنوان

عزیزم شما به چه حقی در مورد شوهر مردم نظر میدی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیکتون قفل کنید بهتره فک کنم 

ولی میدونستید من هر هفته تعطیلات آخر هفته میرم سوییس

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

استقلال مالی تو ازدواج مهمه خیلیم مهمه الان ولی بستگی دارهو اینکه بچه باید قبل از به دنیا اومدن امکا ...

من نگفتم استقلال مالی مهم نیست

گفتم ازدواج‌و‌استقلال مالی با هم تضاد نداره

منم موافق امکانات هستم برای بچه ها

ولی آخه اروپا؟شاید هم ایشون اینجا زندگی نمیکنن

رفتم خوندم چقد چرتو پرت گفته عزیزم اگر اومدی این تاپیک ببخشیدا اما شما اول برای خودت ی شوهر پیدا کن نترشیدی اوسکل خانوم برو تاپیک هامم بخون شوهر من بهترین کافه شهرو برام داره میزنه تو بهترین تفریحی رو داریم همه مثل پدر شما نیستن ک برای خانومشون کم بزاره

به جز قسمت سفر اروپا 

همه حرفاش حق بود 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بنده خدا بدم نگفته 

چیش اشتباهه

حالا درمورد شوهرم شما اگه شوهراتون خوبن به خودتون نگیرین فقط میگه تنهایی بهتر از با هرکسی بودنه

بچم درسته بایددد رفاه داشته باشه

صحبت یه عمر زندگی یه انسان جدیده و در قبالش خب پدر و مادرن مسئولن

بارونو دوس دارم🌱
رفتم خوندم چقد چرتو پرت گفته عزیزم اگر اومدی این تاپیک ببخشیدا اما شما اول برای خودت ی شوهر پیدا کن ...

حرفاش درست بود شما بد برداشت کردی عزیزم اروپا و مردای نی نی سایت فقط یه مثال بود.

از کجا فهمیدم حرفاش درسته؟ از اونجایی ک شما از کلمه ی ترشیده برای یه خانم استفاده کردی. زن علیه زن . واقعا متاسفم.  همین شما ها فردا پسر دار و یا دختر دار ک وای به حالش ، میشین و با این تفکرات وارد جامعه اش میکنیین

آخه ترشیده چیه

حرفاش درست بود شما بد برداشت کردی عزیزم اروپا و مردای نی نی سایت فقط یه مثال بود.از کجا فهمیدم حرفاش ...

میتونست مثال نزنه من گل میگرم دهن کسی رو ک بخواد چرتو پرت بگه درباره شوهرم بعدشم من خودم بچه نمی‌خوام فعلا نباید همه رو مثال بزنه گفتم خوب کاری کردم گفتم ترشیده ته دیگه سوخته هم هست