2777
2789
خب ویژگیش چیه

قوی هست .ورزشکاره.حامی حقوق زنان و کودکانه.نصف بیشتر پزشکان و وکلای خانم آرتمیس تایپ هستن .عاشق طبیعته .جمع های دخترونه دوست داره .حامی هست .این ویژگی هارو من ندارم.

مثل من .باورم نمیشه .فرح چی بوده؟

فرح اگه دقت کنی بیشتر کهن الگوی مادر رو داشته و هرا، آتنای بالایی هم داشته

کلا اگه دقت کنی این تایپ ها بین تمام ملکه ها هستن مگر استثنا: هرا و آتنا

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گلمآفرودیتت پایینه باید بالا بیاریشآتنای خوبی داری، کنارش آفرودیتت رو بیاری بالا ترکیب خیلی جذاب ...

من قبلاً آفرودیت داشتم خواهر ولی از هرچی آفرودیت و هرا هست بدم میاد .

چون همه زنای اطرافم آفرودیت و هرا و دیمیتر هستن ولی از نوع سمی .

شاید به خاطر همین به این آرکی تایپ ها گارد دارم و سایه ام شدن.

عزیزم ویژگی هات چیهمن ارومم خیلی ساده میگردم،بیشتر خونه ام و محافظه کارم

منم همین ویژگی هارو دارم.

به کسی اعتماد نمی کنم .

عاشق پسرا نمیشم .

دخترا خیلی باهام خوب نیستن و ازمن بدشون میاد.

آروم و مهربونم ولی یه غرور خاص خودمم دارم .

تمام زن های قدرتمندی که میبنی، مثل دانشمند ها و.. اول آتنای خیلی بالا دارن بعدش آرتمیس معمولا هرای ب ...

من تایپم هستیا هست این خوبه یا بد؟؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بعد هستیا چی بود؟تایپ دوم و سومت رو بگو؟

یادم نمیاد خیلی وقت پیش تست دادم 

بذار دوباره تست بدم میگم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

حس میکنم تایپ خوبی نیس دیگه خیلی اروم هستیم انگار دیده نمیشیم

منم همین حس رو دارم .خیلی جدی ام نمیگیرن و باهام مثل بچه ها و احمقا رفتار میکنند چون ظاهرمم ریزه میزه است اصن یه وضعی زشتی.