2777
2789
عنوان

رفع پوسيدگي سطحی دندان در خانه زورم میاد دو میلیون پول بدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست
۸

من یه دندون دارم ۲۵ ساله پوسیدگی اش فقط در همون حد مونده و هنوز به عصب نرسیده چون همیشه مسواک می زنم و بهشون می رسم  

یه دندون دیگه داشتم در حد یه خط کوچیک پوسیده بود بعد رفتم پر کنم اون خط تراشید بعد نصف دندون سالمم تراشید تا بتونه مواد پر کننده دندون تو اون حفره جا بده یعنی دندون سالم نابود کرد شاید اگه پرش نمی کردم اونم حالا حالاها تو همون وضعیت یه خط پوسیدگی اش می موند! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من یه دندون دارم ۲۵ ساله پوسیدگی اش فقط در همون حد مونده و هنوز به عصب نرسیده چون همیشه مسواک می زنم ...

😘😗

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه دندون دارم ۲۵ ساله پوسیدگی اش فقط در همون حد مونده و هنوز به عصب نرسیده چون همیشه مسواک می زنم ...

مارک خمیر دندونت چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

اخه بچم هر ماه یک دندون خراب داره خسته شدن دیگه

شاید کمبود کلسیم و ویتامین دی داره

در هر حال راهش همینه بمونه خودت گرفتارتر میشی

ببرش خانه ی بهداشت اونجا درست کنن هزینه اش کمتره

بچه نباید در این حد دندان خراب داشته باشه رژیم غذایی تون ایراد داره

هرقدر چک میکنم هیچ کجاش ایراد نداره واقعا 

شکلات شیری و قند نهایت ۱ بار در هفته 

هر روز لبنیات سبزیجات 

دکتر گفت شاید ژنتیک باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرقدر چک میکنم هیچ کجاش ایراد نداره واقعا شکلات شیری و قند نهایت ۱ بار در هفته هر روز لبنیات سبزیجات ...

شاید لواشک و چیز ترش زیاد می خوره؟ 

شاید کمبود کلسیم و ویتامین دی دارهدر هر حال راهش همینه بمونه خودت گرفتارتر میشیببرش خانه ی بهداشت او ...

ویتامین دی هرماه مولتی ویتامین میخوره یعنی از اونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مارک خمیر دندونت چیه؟

هر بار یه مارک می گیرم فقط خیلی برام مهمه که هر شب دندون هام تمیز بشه و زبون که بهش می زنم جرم و زبری رو هیچ کدوم نباشه مسواک زدنم معمولا ده دقیقه طول می کشه 

شاید لواشک و چیز ترش زیاد می خوره؟

چیز ترش لیمو و اینا روی عذاب میریزه ولی لواشک نه صنعتی نمیگیرم واسش فقط تابستون یکم لواشک درست میکنم لواشک سیب که اونم خوشش نمیاد خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدون تجویز دکتر ویتامین و مکمل بهش نده گفتم از کمبود کلسیم شاید باشه البته باید دکتر نظر بده

کمبود شدید داشت دکتر تجویز کرد بازم نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40