2777
2789
عنوان

یه حس ششمی لطفا بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست
سه تا حدس بده بهم قبول؟ رنگ خنثی نیس مثل طوسی و اینا؟

اینه سوالام :

یارویی که ازش خوشم اومده،ازم خوشش میاد؟

کی دوباره میبینمش؟

بهم پیشنهاد میده یا نه؟

کِی بهم پیشنهاد میده؟

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرمز درسته متولد چه ماهی ام

باید بارز ترین خصوصیتتو بگی 

مثلا مهر: مرتب و یکم وسواسی، خسیس

آبان: همدم خوبیه، تنوع طلب

آذر: کوه انرژی آتیشه دیگه، عاشق ریاست کردن، ولی ابراز احساسات بلد نیس

دی: رک، حساب کتاب سرشه، آدمای کاری ان

بهمن: آروم، بیشتر وقتا خسته

اسفند: محافظه کار، اهل رقابت، به خودشون میرسن

دیت رفتی باهاش؟

نه بابا کراشمه

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
دیت رفتی باهاش؟

بدو دیگه مردم از کنجکاوی😁