جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
و به نظرم دنیای بعد مرگ خیلی قشنگ تر از این دنیاست از هر نظر
دیوونه کجا داره جز در خونهی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
برام مهم نیست بعدش فکرم نمیکنم فقط دلم میخواد وقتی بمیرم که بچه هام بتونن از پس خودشون بر بیان و بدو ...
شما کلا اولا تو بلاتکلیفی افکارتون مهیج نا معلوم کردین اولا گفتین مهم نیست بعدشم نگرانی ذهنی تون رو بچه های عزیز تون پس نگید مهم نیست اگر مهم نبود نباید نگرانی هم پیش بیاد چیزها سختی نیستن که قابل تفهیم نباشه برای یک انسان اونم با پرسیدن چند تا سوال هرشخص از خودش متوجه میشه اینکه چرا انسان شدم پا رو زمین گذاشتم دوم اینگه چرا دارم در دنیایی که موقت هست و قراه روزی همه بمیرند مجدد در یک دنیا دیگه زنده بشن برای همیشه زنده بمانن اون دنیا چرا پس به وجود آمده ام
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)