خیلی افسرده شدم هروز به مرگ فکر می کنم می خوام برای آخرین بار دفتر خاطراتم رو پر کنم می خوام برم پیش مشاور مدرسه ولی اعتمادی بهش ندارم از کجا معلوم حرفام ب خانوادم نگه تاحالا شما رفتین پیش مشاور دهن لقن یا نه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حتی فکر نمی کنم بتونم با مشاور حرف بزنم خیلی خیلی آدم خجالتی هستم من حتی دلم برا خواهر برادرم که تنگ میشه خجالت می کشم زنگشون بزنم بگم دلم براتون تنگ شده
ببین یه چی بهت بگم من پارسال دوازدهم بودم و دیپلم گرفتم یادمه ۲۶ بهمن بود و انقد فشار مدرسه و مدیر و دوستام زیاد بود ک همش گریه میکردم و حتی اقدام کردم ب خودکشی شاید پرات بریزه ولی من بابت کوچکترین چیزها گریه میگردم الان یک ساله مدرسه تموم شده با این ک تو خونه ام ولی از اون دبیرستان لعنتی و ادماش و دوستای فیک مریض راحت شدم پس رفیق قشنگم میگذره قربونت برم یروز ب این پیامت میخندی🙃🤍 (الانم فشار درس رومه ولی خیلی بهتر شدم)
خیلی خوب درکت می کنم الان خانوادم بهم میگن تو خیلی ضعیفی چون با هرچیزی گریت میگیره دوبار اقدام به خودکشی کردم اونوقت مامان بابام اصلا خبر ندارن ولی خواهر و برادرم نجاتم دادن
ولی مرسی بابت پیام قشنگ امیدوارم همیشه بخندی و شاد باشی🤍🫶