2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها بیان

173 بازدید | 30 پست

خیلی افسرده شدم هروز به مرگ فکر می کنم می خوام برای آخرین بار دفتر خاطراتم رو پر کنم می خوام برم پیش مشاور مدرسه ولی اعتمادی بهش ندارم از کجا معلوم حرفام ب خانوادم نگه تاحالا شما رفتین پیش مشاور دهن لقن یا نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه چی بهت بگم من پارسال دوازدهم بودم و دیپلم گرفتم یادمه ۲۶ بهمن بود و انقد فشار مدرسه و مدیر و دوستام زیاد بود ک همش گریه میکردم و حتی اقدام کردم ب خودکشی شاید پرات بریزه ولی من بابت کوچکترین چیزها گریه میگردم الان یک ساله مدرسه تموم شده با این ک تو خونه ام ولی از اون دبیرستان لعنتی و ادماش و دوستای فیک مریض راحت شدم پس رفیق قشنگم میگذره قربونت برم یروز ب این پیامت میخندی🙃🤍 (الانم فشار درس رومه ولی خیلی بهتر شدم)

از ی زخم خورده بشنو مشاور مدرسه از مامان باباام خطرناک تره ابروتو در سطح منطقه میبره🤌

🤣🤣🤣

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خیلی خوب درکت می کنم الان خانوادم بهم میگن تو خیلی ضعیفی چون با هرچیزی گریت می‌گیره دوبار اقدام به خودکشی کردم اونوقت مامان بابام اصلا خبر ندارن ولی خواهر و برادرم نجاتم دادن

ولی مرسی بابت پیام قشنگ امیدوارم همیشه بخندی و شاد باشی🤍🫶