2777
2789

شما بوسش نکنی یه زن دیکه بوسش میکنه

البته این برای مردای بی جنبه و فاقد تعهد هست

پس دوست داشتن قشنگه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂

خندم گرفت  

و خجالت میکشم اینجا بگم ولی بله 

تازه میاد شکایت بچه مون رو بهم میکنه میگه بوس نمیده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
😂😂😂خندم گرفت ولی بله خجالت میکشم اینجا بگم ولی تازه میاد شکایت بچه مون رو بهم میکنه میگه بوس نمید ...

اخرشو متوجه نمیشم یعنی چی شکایت میکنه 

بعد تو هر دفعه میبوسی،؟

اسی گاز بگیر محکم فکر نکنم دیگه بگه بوس کن

ی سری عادت کرده بود رونمو محکم میکند میگفت حال میده واقعا دردم میومد ی بار رونشو جوری گاز گرفتم بااینکه پاش مو داره ورم کرده بود از سرش افتاد 😂

بوسی نیس ولی چپ و راست هی میگه بغل کن ماساژ بده.موهامو ناز کن.چه میدونم ال کن بل کن😂جامون عوض شده

وای دقیقا ماساژ بده حالا شونه حالا کمر احححح خوشم نمیاد