2777
2789
عنوان

از دست خانوادم میخوام برم شهرستان

306 بازدید | 25 پست

خونمون تهرانه 

مطمئنم دانشگاه تهران قبول میشم 

ولی میخوام قید همه چی رو بزنم برم شمال درس بخونم

میخوام از دستشون فرار کنم 

اینجا هیشکی منتظرم نیست اینجا هیشکی منو نمی خواد 

حداقل برم یه جا خودم باشم و خودم 

دیگه هرشب حرف نمیگیرم 

😔😭💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چراعزیزم مشکلت چیه

آیا من سزاوار این حرفام؟

ببخشید که این کلمات رو میگم 

پدرم به من میگه کو.نی،قرمساق، حمال، یابو، سگ و... کلی حرف های دیگه که شرمم میاد بگم 

من مگه چکار کردم 

چه گناهی کردم که حقم این بوده 

مگه پدرم برای من چکار کرده که این حرفا رو به من میزنه جز اینگه 18 سال تو زجر و بدبختی منو بزرگ کرده 

یادم نمیاد یه روز استرس پول نداشته باشم 

مسخره خاص عامم 

پیش فامیل که دیگه هیچ احترامی بخاطر پدرم ندارم 

جلو چشمم همه دوستام دارن خوشبخت میشن باباشون دماغ شونو عمل میکنه ماشین براشون میخره مهاجرت میکنن بعد بابای من میگه خفه شو کو.نی این گوه خوریا به تو نیومده....

هیچ وقت قدرمو ندونستن تو این جامعه کثافت من براشون مثل یه الماس بودم ولی اونا...

اشکال نداره هرجارفتی خودت قدرخودتو بدون مواظب خودت باش حیفت هس مشکلی برات پیش بیادبرومستقل بشو.درس بخون ،سرکاربرو.خدابزرکه عزیزم.خودت بشوخانواده خودت.

اشکال نداره هرجارفتی خودت قدرخودتو بدون مواظب خودت باش حیفت هس مشکلی برات پیش بیادبرومستقل بشو.درس ب ...

میخوام همین کارو کنم 

میخوام از پیششون برم 

میرم یه شهر دیگه 

افتخار قبولی تهران هم نمیخوام وقتی دوست ندارن من پیششون باشم

هیچ وقت قدرمو ندونستن تو این جامعه کثافت من براشون مثل یه الماس بودم ولی اونا...

عزیزم هر کاری که عقلت میگه درسته انجام بده .و برای هیچکی مخصوصا خانوادت دلسوزی نکن من کردم چوبش به همه جام رفت .اولویت آرامش و آسایش خودته .هر چی دورتر بشی عزیزتر میشی و راحت تر

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

آیا من سزاوار این حرفام؟ببخشید که این کلمات رو میگم پدرم به من میگه کو.نی،قرمساق، حمال، یابو، سگ و.. ...

قربونت با این اوصافی که فرمودین من به جای باشم حتی اگه دانشگاهی هم در کار نبود میرفتم از اون شهر یه جایی دیگه یه کاری پیدا میکردم زندگیم می‌ساختم این اسمش خانواده نیست این ببخشیدا قوم ضالمین هستن خدا کمکت کنه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بنظرت از خیر دانشگاه خوب بگذرم؟

فقط از خیر و شر اون خانواده بگذر برو پشت سرتون نگاه نکن والله منم دانشگاه خوب نرفتم معمولی ولی خداروشکر نتیجه زحماتم رو دیدم خدا هم به شما کمک کنه

قربونت با این اوصافی که فرمودین من به جای باشم حتی اگه دانشگاهی هم در کار نبود میرفتم از اون شهر یه ...

اخه از یه طرف دوست دارم دانشگاه خوب برم 

از طرف دیگه دوست از پیششون برم

اخه از یه طرف دوست دارم دانشگاه خوب برم از طرف دیگه دوست از پیششون برم

من جوابی ندارم دیگه چیزی به ذهنم نمی‌رسه دانشگاه خوبم بری باید بخونی دیگه فکرت آرامش داشته باشه نخونده که پرفسور نمیشی حالا با این پدر گرامی و این دهن مبارک ذهنی برای درس خواندن برات میمونه