2777
2789
وای مال من زخم نمیشه کنده نمیشه خوب باید اماده بخریم

موم آماده چیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان این بنده خدا داره یاد میده میگه خوب نیس اونا کاسه ای بخر

پروین؟که میگن موم سرده؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
هی 😔نگو دلم خونه🤣

اشکالی نداره همدردیم😂🤣💀

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
یه عکسی بود کاشت مو توی سایت امروز نیست خداروشکر😂همون ک موهای ریز سیاه ودوتادوتامو دراومده بودوضخیم ...

منم همین مشکلو داشتم برای دست و پا و. برای استفاده زیادی از ژیلت بود، موم سرد لیواکسان گرفتم عسلیشو، تو دستگاه گرمش میکنم، دوبار استفاده کردم خیلی خیلی بهتر ژیلته، هم رشدشون کم شده و دیر در میاد، هم یکم نازک شدن، گمونم دوبار دیگه استفاده کنم کامل نازک بشن راحت شم

منم همین مشکلو داشتم برای دست و پا و. برای استفاده زیادی از ژیلت بود، موم سرد لیواکسان گرفتم عسلیشو، ...

چقدرخوب

منم موم سرد گرفتم

ولی اونجارو هرکاری کردم یدونه تارمو روهم نکند برای دست وپام خوب بود خیلیم دیر درمیان 

مشکلم اونجاست

میگم نکنه ریشه اش زخیم شده درنمیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
موم بدنمن استفاده میکنم موم سرد، تو دستگاه گرمش میکنموکس برای صورته من اشتباه گفتم

همین دستگاها ک ارایشگاها استفاده میکنن برای صورت؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اره عزیز

باید موها بلندباشه نه

اینجوری کنده نمیشه؟