2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اپلاسیون پوست و شل میکنه زیاد بندازیمبعد چجوری بندازم خودم؟ زمان کمتر ببره

والا من ک حدود ۱۲ ساله میرم اپیلاسیون پوستم شل نشده

ببین ی چن بار برو سالن اپیلاسیون

چن بار باید ببینی تا قشنگ یاد بگیری

من الان قشنگ یاد گرفتم 

هر دو ماه اپیلاسیون میکنم تازه ۶۰ درصد موهام منقرض شده اصلا درنمیاد

عاااالی شده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

والا من همش اپیلاسیون میزنم ماه ب ماه خیلی راضیم...خودمم میزنم واسه خودم.

چطوری میزنی من انواع موم هاروامتحان کردم یکم میکنه یکم میمونه پوستم زخم میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
والا من ک حدود ۱۲ ساله میرم اپیلاسیون پوستم شل نشدهببین ی چن بار برو سالن اپیلاسیونچن بار باید ببینی ...

اپلاسیون و بلدم بندازم 

چون واسه صورت مامانم میندازم 

فقط اون مدلی ک من دارم خودت باید کاغذ بزنم سخته 

باید برم اماده کاغذدار چسبیده به موم و اشو بگیرم

بعد واسه بیکینی چجوری تحمل میکنی؟🤦‍♀️😂

من یه بار اومدم بی حسی زدم بتونم یکم بردارم 

بعد کدوم شهر میری سالن؟ شاید برای مراسم برم 

اپلاسیون و بلدم بندازم چون واسه صورت مامانم میندازم فقط اون مدلی ک من دارم خودت باید کاغذ بزنم سخته ...

من موم کاسه ای استفاده میکنم

اون آماده ها شنیدم خوب نیستن

موم کاسه ای میذارم گرم شه

کوچیک کوچیک میزنم جاهای مختلف رو  و قشنگ تمیز میشه

مشهدم

همه شهرها سالن دارن دیگه

بعدم فقط همون دفعات اولش درد داره

ب شرطی ک بطور کامل ژیلت رو بذاری کنار ، موها ضعیف میشه درد نمیکنه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من موم کاسه ای استفاده میکنماون آماده ها شنیدم خوب نیستنموم کاسه ای میذارم گرم شهکوچیک کوچیک میزنم ج ...

کاسه ای منم دارم 

مشکل میدونی کجاست؟ اون کاغذ لامصب میچسبه به مواد مو رو نمیکنه نمیدونم چجوری میزنی 

باید مواد کم بزنیم؟ سریع کاغذ بچسبونم؟

نه اخه من سالن خوب سراغ نداشتم شهرم گفتم شاید اینورا باشی برم اونجا که راضی ای 

کاسه ای منم دارم مشکل میدونی کجاست؟ اون کاغذ لامصب میچسبه به مواد مو رو نمیکنه نمیدونم چجوری میزنی ب ...

آره عزیزم ی لایه خیلی خیلی نازک باید بزنی

بذار خیلی داغ بشه ک بتونی نازک بزنی

در جهت رویش مو بزن

بعد سریع پد رو بذار روش  ی دور روش دستتو بکش کامل بچسبه و خلاف جهتی ک موم زدی بِکن

موم رو از بالا ب پایین کشیدی ، از پایین یهو بکش ب سمت بالا

آره عزیزم ی لایه خیلی خیلی نازک باید بزنیبذار خیلی داغ بشه ک بتونی نازک بزنیدر جهت رویش مو بزنبعد سر ...

دستت درد نکنه عزیزم خیلی لطف کردی 

من کاسه رو میزاشتم داخل قابلمه که گرم شه ولی مث اینکه اونقد داغ نمیشد که لایه اش نازک در بیاد الان فهمیدم 

مرسی واقعا تشکر ❤️

دستت درد نکنه عزیزم خیلی لطف کردی من کاسه رو میزاشتم داخل قابلمه که گرم شه ولی مث اینکه اونقد داغ نم ...

قابلمه کوچیک منظورته دیگع؟

قشنگ آب بریز داخل قابلمه‌ت جوری ک کاسه موم‌ت توی آب شناور باشه و قسمت موم دارش، قشنگ توی آب جوش فرو رفته باشه

از طرفی مواظب باش آب داخلش نره ک خراب میشه

قربونت عزیزم 

قابلمه کوچیک منظورته دیگع؟قشنگ آب بریز داخل قابلمه‌ت جوری ک کاسه موم‌ت توی آب شناور باشه و قسمت موم ...

اره اره 

قابلمه رویی کوچیک 

توی آبشم ابلیمو میریزم سیاه نشه 

قبلنا یه ربع میزاشتم قل بخوره 

الان داغ تر شه فک کنم نیم ساعت باشه منطقی تره خدا کنه جواب بده