2777
2789
عنوان

میترسم به دخترم تجاوز بشع

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 93 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما نمیتونی بخاطر مشکلات خودت دخترت رو از یه مرحله از زندگیش محروم کنی و نفرستیش پیش دبستانی....شما باید سرویس شلوغ برا بچه ت بگیری ....نه سرویسی که تنهاس....سرویسش عوض کن اگر امکانش هست.اگر نیست هر روز خودت هم باهاش برو و برگرد 

ای خدا نگید اینارو...آدم مریض سن و سال نمی‌شناسهپدوفیل هارو جدی بگیرید

به عینه تو جامعه دیدم دوستم عموش 15 سال بهش تجاوز میکرد از 3 سالگی پور..ن میزاشته مجبور میکنه دوستم نگاه کنه 

خود دختر عمم بچه که بوده پسر عموهام بهش تجاوز کردن ولی نمیشد حتی نوجوان به حسابشون بیاریم

اموزش جنسی خیلی خیلی مهمه نیاز نیست واضح به بچه ها توضیح بدیم ولی همیشه باید گوشزد کنیم چیزی از ما پنهان نکنن من بچه بودم پسرعموم شلوارش رئ در اورد جلوم ادرار کرد فورا به مادرم گفتم فلان شلوارش رو در اورد جوری گوش پسرعموم پیچیدن هنوز بابام رو می بینه بعد 20 سال میترسه

پسر بچه ها نوجوانها میان سالها بین اینها چنین چیزی خیلی دیدم ولی پسرجوان نه زیاد واقعا ولی دلیل نمیشه چنین چیزی نباشه گرچه پدوفیلی چیزی نیست که بخوایم به سن ربطش بدیم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

شانزده سالشه

شانزده سال که گواهینامه نداره در ضمن نوجوان هستش نه جوان 

مادر اون دوستش یا خواهری کسی نمیتونه باهاشون بره؟؟؟؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌