2777
2789
عنوان

میترسم به دخترم تجاوز بشع

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 93 پست
من جای شما باشم نیمفرستمش امسالخودم بهش آموزش هارو میدم تا سال بعد گواهینامه میگیرم

بچه ام خیلی اجتماعی 

میترسم نفرستمش چون اصلا جایی نمیریم پدرش اینجا نیست میترسم افسردگی بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ام خیلی اجتماعی میترسم نفرستمش چون اصلا جایی نمیریم پدرش اینجا نیست میترسم افسردگی بگیره

خودت با بچت برو همراه سرویس

به فامیلتون بگو بچم بهونه گرفته که توهم باهم بیا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آخه خانمی که میشناسی و تایید شده هست از سرویس مدارسچه مشکلی برا دختر بچه میتونه درست کنه ؟! بهش تجاو ...

اخه من دیدم که میگم...

همینجوری الکی که حرف نمیزنم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بچه ام خیلی اجتماعی میترسم نفرستمش چون اصلا جایی نمیریم پدرش اینجا نیست میترسم افسردگی بگیره

افسردگی نمیگیره 

براش برنامه آموزشی از فیلمیو مدرسه بگیر می‌دونی اگر تجاوز بشه هیچ وقت درست نمیشه

داداشم شونزده سالشه مامانم قربونش برم خیلی مراقبشه تنها نمیزاره بره جایی...چون میدونه تجاوز و این چیزا تو این سنم هست همین الانم دنبالش رفت مطب دکتر....تا سربازی نرفته همینه اوضاع بعد دیگه خودش میتونه از خودش دفاع کنه...

چه جوری دلت میاد دختر شش ساله ت تنها بفرستی ؟؟