2777
2789

توی محیط کارم یه گافی دادم که فقط خدا میتونه درستش کنه 

فقط و فقط خدا 

من نمیدونم چجوری ولی میدونم خدا میتونه کاری کنه که آبروم حفظ بشه و همه چی بخیر از سرم بگذره 

امشب به سردار سلیمانی متوسل شدم ازش خواستم وساطت منو بکنه تا تبرئه بشم 

توی این دنیا هیچ حامی ندارم 

نه عشقی 

نه همسری 

نه مادری 

فقط و فقط خدا واسم مونده 

خدایا خودت بحق مامانم بحق حضرت فاطمه بحق حاج قاسم سلیمانی آبروی منو حفظ کن و منو تبرئه کن 

خدایا دستم به دامنت 

اگه خوندی برام صلوات بفرست خدا انشاالله دستت رو بگیره از مشکلت نجات پیدا کنی 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر کارت بد بوده توبه کن جوری ک هرگز تکرارش نکنی خدا توبه پذیره و همچنین خدا ستارالعیوبهآبروت حفظ می ...

مممنونم عزیزم منم برات صلوات فرستادم 

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

مبیناامسال رشته ای ک میخوام رو قبول شمبرات دعا کردم عزیز

مرسی عزیزم 

الهی ب خواستت برسی

این همه امام و پیغمبر چه‌شون بود برای توسل؟!

بعضی وقتا آدم طوری گیر میکنه که به زمین و زمان متوسل میشه.  خودم گیر کردم درک میکنم  دیگه ۱۲۴ هزار تا پیغمبر و ۱۴ معصوم و هرچی به ذهنت میاد میاری وسط که حاجتت رو بگیری

انشاالله عزیزم مشکلی به وجود نیاد و برات دردسری نشه

برات سوره حمد میخونم. انشاالله که خدا خودش حافظ ابروته

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم

عزیزم انشاالله خدا یه عشق و همسر عالی خدا نصیبت کنه که تو زندگی همراهت باشه تا هیچ وقت احساس ناامیدی نکنی. الهی امین

انشاالله عزیزم مشکلی به وجود نیاد و برات دردسری نشهبرات سوره حمد میخونم. انشاالله که خدا خودش حافظ ا ...

مرسی عزیز دلم 

ممنونم 

الهی خدا ب دلت نگاه کنه صدای دعاتو بشنوه و من تبرئه بشم 

منو بازخواست نکنن😫😫

دعات به دلم نشست 

خدایا کمکم کن 🤲

کمکش کن 🤲