cherryblossoms مدیر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3044 عنوان بچه ها من زیاد از فیسم راضی نیستممممم | مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 77 پست هر چقدرم تلاش میکنم توی درس و ورزش و استایل و فرم بون عالی باشن ولی بازم حس میکنم زیبا نیستم و پایینه اعتماد به نفسممم.از عمل هم میترسم و فعلا شرایطش نیست چیکار کنم؟به نظرتون چه نوع میکاپی بهم میاد؟ 1403/10/08 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goliگلیgoli عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 63 جدی میرم مثلا باشگاهلخترا رو میبینم داف و پلنگ میگم کی به من نگاه میکنه آخههمه داف و پلنگ دوست دارن ... مگه خوشگلی فقط به آرایش و میکاپه اونا که پلنگن ده کیلو کرم و آرایش میمالن به صورتشون تا قیافه بگیرن
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2203 جدی میرم مثلا باشگاهلخترا رو میبینم داف و پلنگ میگم کی به من نگاه میکنه آخههمه داف و پلنگ دوست دارن ... تو ک لاغری لاغر خیلی بهتره تا اینکه بخوای صندوق عقبو جلو بزرگ داشته باشی خیلیم خوشگلو کیوتی ارایشم نکننننن مخالف صددرصدی ارایشم خودمم اصلا ارایش نمیکنم فق برا مهمونی و عروسی فقط و فقط ی رژ و ریمل میزنم منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
saye_dr عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1839 جدی میرم مثلا باشگاهلخترا رو میبینم داف و پلنگ میگم کی به من نگاه میکنه آخههمه داف و پلنگ دوست دارن ... وای منم همینجوریم
درمسیرنور عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1836 خدایی قیافت خیلی بانمکه وایب مهربون بودن میدی🫠 زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3044 مگه خوشگلی فقط به آرایش و میکاپه اونا که پلنگن ده کیلو کرم و آرایش میمالن به صورتشون تا قیافه بگیرن خب بالاخره زیبان به هر روشیقبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم ولی میرم مثلا برای کریسمس بیرون میبینم اونی که از من حالا بنده خدا بدقیافه تر بود هم عمل کرده خیلییی خوشگل شده
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3044 میگم بهتره قبل از هرچیز روی یه چیز مهمتر کار کنی خب همه چیزای مهم غیر چهره ام اوکیه به نظرت خدا رو شکر زبان بلدم ورزش میرم رشته خوبی میخونم و چیزای دیگه ولی..عدم زیبا بودن گند زده به همش
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2203 فریم عینک به نظرتون چی بهم میادتا حالا گربه ای داشتم بهم نیومد و از مستطیلی هم بدم میادود خلبانی خط ابروچند ضلعیاینارو امتحان کن ب صورت کشیده میان منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3044 تو ک لاغری لاغر خیلی بهتره تا اینکه بخوای صندوق عقبو جلو بزرگ داشته باشی خیلیم خوشگلو کیوتی ارایشم ن ... اتفاقا برجستگی هاس بدنام بزرگناسینه و باسن فقط قیافه لعنتی
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3044 خلبانی خط ابروچند ضلعیاینارو امتحان کن ب صورت کشیده میان مرسی مهربونمدل مو چی؟من چون موهام حالتداره خیلی سخته برام بخوام بهش مدل بدموگرنه دوست داشتم چتری رو امتحان کنم
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2203 اتفاقا برجستگی هاس بدنام بزرگناسینه و باسن فقط قیافه لعنتی چهرتم خوبههههههههههههتررازفنرتنمالمبربییب قاطی کردم عالی هستی دختر منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
saye_dr عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1839 خب همه چیزای مهم غیر چهره ام اوکیه به نظرت خدا رو شکر زبان بلدم ورزش میرم رشته خوبی میخونم و چیزای د ... چی میخونی؟
goliگلیgoli عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 63 خب بالاخره زیبان به هر روشیقبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم ولی میرم مثلا برای کریسمس بیرون میبینم اونی ... پس مشکل تو اعتمادبه نفست هیچوقت نباید خودتوباکسی مقایسه کنی و هیچوقت هم به خودت این حرفارو تلقیین نکن
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3044 چی میخونی؟ دندونولی خب واقعا بعضی وقتا خیلی حسرت میخورم که چرااا زیباتر نیستممم