2777
2789
عنوان

به پارتنرم گفتم بعد این همه رد کردن خونوادم بیا🙂👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 47 پست
وسط حال بدم از ته دل خندیدم😂😂😂😂وای فکر خوبیه دفه بعدی با بیبی چک بیاد برا اثبات بگع بییس چک دختر ...

والا 

اینا همینو میخان

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم

سلام قشنگممم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اون بیچاره خودش تحت فشاره تو بدتر نکن🫠

خواهرش بهم پیام داد  تو روبیکا 

گفت داداشم حالش بده 

جوابشو بده 

مرده گنده نشسته پیش اونا گریه کرده

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بنظرم تمومش کن...این ازدواج خیلی ریسکی شده

ب حرف خیلی راحته بخدا 

خونواده من کوتا نمیان ک نمیان پارتنرم میگه واسطه میفرستم 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ب حرف خیلی راحته بخدا خونواده من کوتا نمیان ک نمیان پارتنرم میگه واسطه میفرستم

خیالشو راحت کن که قصد ازدواج نداری

به خانواده ات هم قاطعانه بگو فعلا نمیتونم به کسی فکر کنم حالم بده

یه کم بذارید زمان بگذره

ان‌شاءالله یه راهی پیدا میشه

راستی من با توجه به حرفات سرچ کردم بنظرم حتما در مورد مساله پارتنرت تحقیق بیشتری بکن

البته که اونجور که گفته بود میشه گفت واقعا درمان میشن فقط یه ریز مسایلی ممکنه پیش بیاد که باید ببینی باهاش اوکی هستی یا نه 

خیالشو راحت کن که قصد ازدواج نداریبه خانواده ات هم قاطعانه بگو فعلا نمیتونم به کسی فکر کنم حالم بدهی ...

سلام ممنونم عزیزدلم،

ممنونم بابت وقتی گذاشتی 

اره گلم میدونم پروتز گذاشته ایشونم 

منم میگم بریم دکتر ب اطمینان برسم بعد

خواهرش بهم پیام داد تو روبیکا گفت داداشم حالش بده جوابشو بده مرده گنده نشسته پیش اونا گریه کرده

بخدا دل من خون شد💔💔 

چقدر خوبه یه نفر انقدر آدمو دوست داشته باشه🥲🫠

توروخدا قدرش رو بدون راحت از دستش نده🥺

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
بخدا دل من خون شد💔💔 چقدر خوبه یه نفر انقدر آدمو دوست داشته باشه🥲🫠توروخدا قدرش رو بدون راحت از دس ...

فدای دلت 

این برا من تکیه گاهه 

ی ادم امن

ارامشی که کنارش تجربه کردم 

پیش کسی تجربه نکرده بودم 

میدونم قدرشو ولی نمیذارن.... 

گناه داره خودتم دوستش داری چرا خب جدا شین یکم فرصت بدین خانوادتون دوباره فکراشونو بکنن

عشق چیزی نیست که به همین راحتی از سر ادم بپره یکم بذارین بگذره

اینقدر با جدایی مخالفم که حد نداره💔

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤