مهتااابم۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 6633 عنوان اگه یکی اینجوری مهمونی خونتونو کنسل کنه ناراحت نمیشین🤔 293 بازدید | 31 پست باهم خودمونی هستیم بهش گفتم شب شام بیا خونمون (حدود ساعت ۲ ظهر) گفت اوکی منم رفتم کلی غذای فست و فودی خریدم برا شام درست کنم الان خیلی عادی زنگ زده میگه نه من نمیام خونه دوستم رفتم عیادت تنهاس همونجا میمونم شام حالا طرف حالش بدم نبود اسلیو کرده شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 1403/10/08 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21965 میشم و دورش خط میکشم یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
۴۷۶۳ عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 796 ای بابازشت بوده کارشغذاهات آماده شده الان؟ تو تاپیکای جهیزیه و دکوراسیون خونه تگم کنید😍🙏
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 8546 ناراحت میشم.ولی خب اگه خودمونی هستین نباید خودتو به زحمت مینداخنی
لازانیا_رو_عشق_است عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 6166 میشدمحداقل زودتر میگفت مگه نمیدونست میخواد عیادت بره تقدیر من از بند تو ازاد شدن نیست؛ دیدی که گشودی در و من پر نگشودم
chatter عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1111 حق دارین دلخور بشیدمن خودم خیلی ناراحت میشمو دیگه هم دعوتش نمیکنم
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 48102 بم بر میخورد. بش میگفتی شام تدارک دیدی؛ ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 8802 بستگی داره ناراحت نمیشم فکنم میشینم غذاهای خوشمزه میخورم دیگه هم تا خودش نخواد دعوت نمیکنم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 42937 کارش بد بود ناراحت میشدم ولی یه چیزی بگم؟شما هم خیلی دیر دعوت کردی .من خودم به شخصه اصلا خوشمنمیاد یکی ظهر بگه شام بیا خونمون
ناتاشا1 عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 262 نه چون دلیلش مواجهه تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم