2777
2789
عنوان

عکس طلانزارید چشم میخورید

277 بازدید | 9 پست

کلا عکس هیچی رو نزارید یا زودی پاک کنید نمونه 

خودم چندبار تاحالا گزاشتما 

تامیک هم زدم واسه مناسبتای مختلف 

ولی برداشتم زود عکسارو 

من فکر نمیکردم اینجاهم ادم چشم بخوره اما بزارید تجربه خودمو بگم 

ازدواج قبلم سال ۹۳ یه عکس از کل طلاهام گزاشتم که با یه پس زمینه چادرمشکی بود زیرشون پهن کرده بودم عکس قشنگ بیفته 

خداشاهده دقیقا ۱۲ تاالنگو یه سرویس که بابام سرعقد داده بود و سرویس اونا و حلقه و نشون و یه نیم ست پاگشام و تک پوش و همممممه طلاهام خلاصه تواون عکس بود 

بقران مجید رفتیم خونه مامانم سینه ریزعروسیم گم شد توهیئت محلمون 

بعدم پابندم افتاد تو رودخونه ی پل بلوارابوذر تهران که الهی گل بگیرن اونجارو 

انگشتر نشونمو بردم توبارداری به دستم گشادکنن نازک شده بود تومترو شکست افتاد گمشد 

بقزشونم  همسر سابق  برد فروخت واسه بدهیاش بعدم که دیگه جداشده بودیم نشد که جاش بگیره واسم .

بطرز عجیبی همش هیچ شد به مقدسات راست میگم 

نمیدونم این بلاگراچرا چشم نمیخورن عین علف هرز هروز بیشترم میشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلاگر فیکشو میندازن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

منم یبار عکس شوهرمو گذاشتم بخدا تیپش معمولیه اما چشم خورد چنان مریض شد چنان مریض شد دلمو به همین جا بد کردم تعریفش کردن گفتن چقدر مهربونه و.....

دستمو داغ کردم دیگه عکس نذارم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

منم یکی از فامیل گفت میدونم طلا زیاد داری بیار نشونم بده بهونه آوردم و نشونش ندادم ولی همش تو یه معامله پوچ از دست دادم   صفر صفر شدم سال پیش کاش هیچ وقت معامله نمی کردم ......

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

چون بعضیشون کود هستن.. سم خالصن در اصل... چشم واقعا تاثیر داره.. حتی از خوشی هات جایی نگو که ممکنه حتی چشم خودت هم خودتو بزنه.. برای اطرافیان نه از خوشیب بگو نه از بدیت، از خوشیت اگه چشمت هم نزنن حسودی میکنن، از ناراحتیت سو استفاده