2777
2789
عنوان

اگه یکی اینجوری مهمونی خونتونو کنسل کنه ناراحت نمیشین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

[QUOTE=366064945]کارش بد بود ناراحت میشدم ولی یه چیزی بگم؟ شما هم خیلی دیر دعوت کردی .من خودم به شخصه اصلا خوشم‌نمیا 

همینطوره

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش ناراحت میشدم

من هم ناراحت شدم و راستش بهش گفتم این حرکتت شعورتو می‌رسونه حالا مامانم باهم دعوا کرد میگه نه نباید اینجوری میگفتی 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
میشم و دورش خط میکشم

نمیدونم چرا مادرم از بس به من گفت هر کاری و هر اتفاقی که افتاد تو مقصری حتی وقتایی که حق با منم هم همش کوتاه میام در برابر طرف مقابلم 🥺

ای بابازشت بوده کارشغذاهات آماده شده الان؟

نه کامل سالاد ماکارونی و ژله درست کردم میخواستم اومد ناگت مرغ سرخ کنم 

ناراحت میشم.ولی خب اگه خودمونی هستین نباید خودتو به زحمت مینداخنی

نه غذا که زیاد درست نکردم من بیشتر بخاطر بی احترامی ناراحت شدم 

نمیدونم چرا مادرم از بس به من گفت هر کاری و هر اتفاقی که افتاد تو مقصری حتی وقتایی که حق با منم هم ه ...

مهتاب دیگه پیش اومده گلم 

ناگت رو بذار فریزر یا یکی دیگه از دوستات یافامیل نزدیکی رو دعوت کن باهم بخورین خوش بگذرون

مرنج و مرنجان
ولی اسلیو هم سخته

می‌دونم عزیزم ولی تنها نبود که مادر دختره پیشش بود این فقط قرار بود بره یه عیادت ساده برگرده من واقعا از کسایی که قراررو کنسل میکنن حرصم میگیره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️